Težak udes: Srpski kamiondžija se zakucao u kombi pun Rumuna, 65 vatrogasaca bilo na terenu

Čak 65 vatrogasaca učestovalo je u spasavanju putnika

  • 1
Kamionska nesreća Ilustracija, Foto: Shutterstock

Kamion kojim je upravljao 41-godišnji Srbin sudario se u petak uveče sa minibusom u kom je bilo 10 državljana Rumunije, i to na putu ka Salcburgu.

Kako javljaju rumunski mediji, srećom nije bilo poginulih, ali tri osobe povređene su u udesu u Austriji, od toga dvoje teško. Prema nezvaničnim informacijama, do sudara je došlo kada je iz još nepoznatih razloga kamiondžija iz Srbije skrenuo i sudario se sa minibusuom koji je išao ka Salcburgu.

Minibus se zatim prevrtao, udario u bankinu i završio na krovu.

U akciji izvlačenja ljudi učestovalo je 65 vatrogasaca sa sedam vozila, a na lice mesta stigla je i ekipa Hitna pomoći koja je ukazala pomoć povređenima.

Povređeni rumunski državljani prebačeni su u lokalnu bolnicu, a saobraćaj na toj deonici bio je tri sata u prekidu.

Video: UZNEMIRUJUĆE: Voz pokupio kamion, vozač teško povređen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    4. oktobar 2020 | 12:58

    Vozim kamion po EU i CH 18 god.Vozaci sa nasih prostora vaze za dobre vozace i kolege.Postuju propise jer znaju kazne i sta ce da se desi sa poslom ako naprave prekrsaj.Ali kada voze za Srpske i Bosanske firme onda je stvar drukcija.Vade kartice i voze po 11-12 sati dnevno jer to vlasnik firme trazi od njih.Stize ih umor i evo sta se desi.Prvi put kad ti kaze da vozis preko limita prijavi ga.Svoju glavu si sacuvao.Pozzz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA