≫ 

Korona preti celoj vrhuški na čelu SAD: Zaražen Trampov savetnik blizak Ivankinoj porodici

Trampove pristalice održale miting pred bolnicom u kojoj je smešten predsednik Amerike

  • 3
Nick Luna, Nik Luna, Donald Tramp Foto: Profimedia/Alamy

Jedan od najbližih saradnika američkog predsednika Trampa pozitivan je na korona virus. Nik Luna znan je kao Trampov lični saradnik. On je, naime, uvek uz Trampa - i u Beloj kući i na putovanjima.

Situacija se, međutim, komplikuje u domenu ličnih odnosa. Luna je oženjen asistentkinjom Džerada Kušnera, Trampovog savetnika i zeta. 'Shvatate li?', TMZ pita čitaoce.

Dakle, Luna je jedan od 27 zvaničnika iz Bele kuće, pozitivnih na korona virus, među kojima su i Donald Tramp, njegova supruga Melanija, pomoćnica Houp Hiks, Kelien Konvej, Rona Mekdanijel, Kris Kiristi, Bil Stepijen, Majk Li, Tom Tilis, Džon Dženkins...

Nick Luna, Nik Luna Nik Luna u sredini, prvi do njega Džerad Kušner / Foto: Tanjug/AP

Što se Trampa tiče, medij navodi, njegovo stanje ostaje misterija. Najpre je, podsećaju, lekar Bele kuće Šon Konli stvorio pogrešnu sliku Trampovog stanja, sugerišući da je sve bilo u redu. Ustvari, Tramp je imao problema sa disanjem u petak, bio je na kiseoniku, imao temperaturu kada je smešten u vojnu bolnicu.

U subotu veče doktor Konli je rekao da Tramp nastavlja da se oporavlja, te da je načinjen pomak od momenta dijagnostike.

Ivanka Tramp Džared Kušner Donald Tramp Ivanka Tramp sa mužem i decom / Foto: Tanjug/AP

- Večeras je primio drugu dozu leka bez komplikacija. I dalje nema temperaturu, niti mu je kiseonik neophodan. Saturacija mu je između 96 i 98 odsto, tokom celog dana. Tim ostaje oprezno optimističan.

Bela kuća, u međuvremenu je objavila fotografiju Trampa koji radi u predsedničkom apartmanu vojne bolnice Volter Rid.

Ispred bolnice, Trampove pristalice održale su miting pokazujući svoju podršku. Tramp je tvitovao zahvalnicu svojim pristalicama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA