≫ 

Azerbejdžanske trupe za nedelju dana ubile 18, a ranile više od 90 civila

Glavne borbe u Nagorno-Karabahu počele su prošle nedelje

  • 2
Nagorno-Karabah Jermenija Azerbejdžan Foto: Tanjug/AP

Azerbejdžanske snage su u toku prošle nedelje u Nagorno-Karabahu ubile 18, a ranile preko 90 civila, javlja ruska agencija RIA Novosti, pozivajući se na izjave zvaničnika iz tog regiona u Azerbejdžanu s jermenskom većinom.

Glavne borbe u Nagorno-Karabahu počele su prošle nedelje i dostigle najgori nivo od devedestih godina prošlog veka, kada je oko 30.000 ljudi izgubilo život, podseća Rojters, a prenosi Tanjug.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobbelaar

    4. oktobar 2020 | 19:10

    Azeri i pored ogromne nadmoći u tehnici, neselektivnim odabirom ciljeva, žele pre svega da zaplaše civile, kao da ne shvataju da batina ima 2 kraja i da će sada Jermeni imati opravdanje da uzvrate istom merom. I opet stradaće nedužni i tako unedogled

  • alex roth

    4. oktobar 2020 | 19:16

    mir u nasem poljuljanom svetu biva narusen od raznih agresora koji su jos od pamtiveka poznati kao takvi.setite se osmanlija,turskog plemena koje je unistilo,uz pomoc vatikana, vizantisku carevinu pa zatim kroz unistenje pravoslavnih naroda balkana i pet vekovne okupacije tamosnjih naroda stigla do beca koji su poljaci spasli od unistenja i okupacije. danas je ta nekadasnja "sila" turska ponovo aktivna novim udarima u osvajackoj nameri, protivu stalnog cilja grcke i najnoviji udar protivu jermena,da napomenem da su grci i jermeni najstariji hriscanski narod pravoslavlja koji su isto i vatikanskom katolicanstvu stalni trn u oku jos od stvaranja te verske organizacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA