≫ 

Otac ubio sina (6): Dete izbo nožem, pa ga zapalio, nije hteo da pusti policiju u stan

Policija je došla na poziv komšija koje su prijavile požar u zgradi

  • 1

Policija u Kijevu u ponedeljak uveče je uhapsila muškarca (36) zbog sumnje da je ubio svog šestogodišnjeg sina, a potom je pokušao da ga zapali kako bi prikrio tragove zločina.

Policija je upala u stan oko 20:40 časova, nakon što su komšije pozvale vatrogace, jer je u zgradi izbio požar. Vatrogasci su pokušali da uđu u stan, ali su vrata bila zaključana.

Dok su pokušavali da provale u stan, otac je izašao na terasu i urlao kako treba da ih ostave na miru, te da će "za pet minuta sve biti gotovo".

Nakon dva minuta, uz pomoć policije, vatrogasci su uleteli u stan, a čim su ugasili vatru, ugledali su jeziv prizor - u krevetu je ležao dečak sa ubodnim ranama.

Sumnja se da je otac ubio dečaka sa više uboda nožem, a da je potom pokušao da prikrije zločin zapalivši krevet u koji je postavio telo deteta. 

- Pripadnici vatrogasne brigade su utrčali u stan i krenuli da gase vatru, a onda su u drugoj sobi ugledali telo kako gori na krevetu. Dečak je zadobio brojne opekotine, ali nije davao znake života. Ubrzo je ustanovljeno da po telu ima više ubodnih rana. Telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti - saopštili su iz policije.

Otac mališana ranije nije privođen, niti osuđivan, a istragom bi trebalo da bude utvrđen motiv ovog svirepog zločina.

Prema nezvaničnim saznanjima, u stanu je pronađena i eksplozivna naprava, zbog čega je deo stanara bio evakuisan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagor

    7. oktobar 2020 | 18:57

    To treba streljat, takvi idioti nisu za ovo podneblje. Zali boze zeaka kojeg udise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA