Svirepo ubistvo kod Minhena: Hrvat brata iskasapio mačetom

Telo ubijenog muškarca pronašli u kupatilu

  • 0
Pucnjava u Nemackoj, Nemacka policija

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski državljanin star oko 30 godina uhapšen je u četvrtak ujutro u nemačkom Emeringu nedaleko od Minhena zbog sumnje da je mačetom ubio tri godine starijeg brata, izvestila je bavarska policija, prenosi Jutarnji.hr.

U četvrtak oko 4 sata ujutro policija i hitna služba dobile su poziv stanarke jedne zgrade u Emeringu, koja je čula svađu i lupanje iz susednog stana.

Po dolasku ekipe Hitne pomoći u stanu je u kupatilu pronađen 33-godišnji muškarac, koji je bio smrtno povređen i medicinska ekipa mu više nije mogla pomoći.

Policija je odmah osigurala mesto događaja, kako bi uzeli tragove na mestu zločina, a mrtvo telo 33-godišnjaka pregledao je sudski mrtvozornik.

Ubrzo su istražitelji zaključili da je 33-godišnjaka, kako se osnovano sumnja, ubio njegov 30-godišnji brat.

- Prema trenutnom razvoju istrage, kriminalistička policija polazi od toga da je između braće izbila svađa tokom koje je mlađi brat naneo starijem smrtonosne povrede mačetom - saopštila je policija uz napomenu da za sada ne može dati informacije o mogućem motivu zločina.

- Osumnjičeni 30-godišnji hrvatski državljanin uhapšen je na mestu događaja te je na predlog Državnog tužilaštva izveden pred nadležnog sudiju koji mu je odredio istražni zatvor - saopštili su iz policije.

Telo stradalog muškarca preneto je na obdukciju.

Video: Užas u Ukrajini: Otac izbo, pa zapalio sina u stanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA