≫ 

Policija pronašla devojku kako tumara ulicama, kad su shvatili ko je ona zapravo, šokirali su se

Policajci su u rancu Eloize Pinto Fonćis pronašli dokumenta, ali i ugovore sa stranim modnim agencijama i preporuke internacionalnih fotografa

  • 1
Eloisa Pinto Fontes Foto: Instagram

Brazilska policija je nedavno pronašla devojku, nakon dojave da ona danima luta naseljem Moro do Kantagalo, u Rio de Žaneiru, a otkriće o njenom identitetu ih je šokiralo.

Policajci su u njenom rancu pronašli dokumenta, ali i ugovore sa stranim modnim agencijama i preporuke internacionalnih fotografa.

Shvatili su da je u pitanju manekenka Eloiza Pinto Fonćis (26) koja je nekada krasila naslovne strane magazina "Ele" i "Gracia Glamour" i bila zaštitno lice prestižne modne kuće "Dolče i Gabana", piše Blic.

Eloiza je pronađena godinu dana pošto je prijavljeno da je nestala u Njujorku, gde je živela i radila. To nije bio prvi put da se manekenka "izgubila" bez traga i glasa – prošle godine pet dana niko nije znao gde je, sve dok je nisu pronašli 30 kilometara od Menhetna.

Misteriozni nestanci odnosno problemi koji su ih izazivali uništili su njenu manekensku karijeru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lili

    10. oktobar 2020 | 23:41

    Uništili karijeru? Devojka je bolesna i treba joj pomoći

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA