≫ 

Majka Džona Mekejna umrla u 108. godini

Roberta Mekejn je rođena u Oklahomi 1912. godine i prisustvovala je sahrani svog sina koji je umro 25. avgusta 2018. godine u 81. godini

  • 2
Roberta McCain Foto: Tanjug/AP

Majka nekadašnjeg američkog senatora Džona Mekejna Roberta Mekejn umrla je u 108. godini, potvrdila je Džonova udovica Sindi.

- Sa ogromnim žaljenjem obaveštavam javnosti da je preminla moja predivna svekrva Roberta Mekejn. Nisam mogla da imam boljeg uzora ili prijatelja. Pridružuje se svom suprugu Džeku, svom sinu Džonu i ćerki Sendi - napisala je ona na Tviteru.

Roberta Mekejn je rođena u Oklahomi 1912. godine i prisustvovala je sahrani svog sina koji je umro 25. avgusta 2018. godine u 81. godini.

Roberta je sa 96 godina postala "tajno oružje" republikanskog senatora u kampanji kao dokaz glasačima da ne treba da brinu o godinama njenog sina.

I tokom svojih devedesetih bila je aktivna i često je putovala sa svojom sestrom bliznakinjom Rovenom, koja je umrla u 99. godini.

Video: Najstariji čovek na svetu dočekuje svoj 112. rođendan u izolaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA