Užas u Beču, nađena tela dece: Majka pozvala policiju i rekla da ih je ubila, pa digla ruku na sebe

Devojčica u dobi od tri godine i osmomesečni dečak bili su mrtvi, a najstarija, devetogodišnja devojčica preminula je po prijemu u bolnicu

  • 5
korona virus, koronavirus, Nemačka, policija Foto: Tanjug/AP

Austrijska policija istražuje smrt dve devojčice i dečaka u Beču čija je majka uhapšena u subotu nakon što je nazvala policiju i rekla da je ubila svoju decu.

Žena u dobi od 31 godine nazvala je policiju rano jutros i rekla da je ubila svoju decu i da želi da počini samoubistvo, saopštila je bečka policija.

Policija je došla u stan u četvrti Donaustadt gde je uhapsila ženu, koja je sama sebi nanela povrede, i pronašla tela dece.

Devojčica u dobi od tri godine i osmomesečni dečak bili su mrtvi, a najstarija, devetogodišnja devojčica još je davala znake života pa je prebačena u bolnicu, ali lekari nisu uspeli da je spasu. Preminula je nedugo nakon prijema.

Mrtvozornik je rekao da su deca verovatno umrla od gušenja, izjavio je portparol policije.

Motiv ubistva za sada nije poznat.

Majka i otac dece povredili su jedno drugo tokom nasilne svađe pre nekoliko nedelja. Nakon tog incidenta vlasti su naredile ocu da se privremeno iseli iz stana, navodi policija.

Međutim, portparol je istakao da ta svađa nije nužno povezana s ubistvom dece.

Video: Nemačka u šoku: Pronađeno pet leševa dece u stanu, majka skočila pod voz

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA