Kraljica se sa Filipom vratila u zamak, da zajedno provedu blokadu: Tu će proslaviti 73 godine braka

Kraljica Elizabeta II i princ Filip će blokadu provesti u zamku Vindzor

  • 1
Princ Filip kraljica Elizabeta II Foto: Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta II i njen suprug princ Filip vratili su se u zamak Vindzor, gde će zajedno provesti drugu blokadu koja se uvodi zbog pandemije korona virusa.

Oni su tokom vikenda bili u Sandringemu, ali su odlučili da im je bolje da "zaključavanje" dočekaju u Vinzdoru. Kako su saopštili iz Bakinghemske palate, kraljevski par će tamo u četvrtak dočekati početak nove blokade.

To znači i da će kraljevski par pod istim krovom proslaviti i 73. godišnjicu braka 20. novembra. Prethodno je kraljica otputovala u Norfolk da poseti svog supruga.

Prethodno su se videli početkom oktobra, kada je kraljica vojvodu od Edinburga ostavila u njihovoj "brvnari" kako bi u Vindzoru na miru mogla da obavlja svoje kraljevske dužnosti.

Očekivalo se da će princ Filip, kao i prethodne godine, novembar i decembar provesti u Norfolku, te da će se sa kraljicom susresti tek uoči Božićnih praznika.

Međutim, odlučio je da kraljicu ne ostavlja samo tokom blokade i doneo odluku da se vrati u njihov dom u Berkširu i pruži joj podršku.

Video: Čudan momenat na banketu: Tramp dodirnuo kraljicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA