Trampu ostalo da se nada čudu: Kako može da stigne do pobede?

Najveća borba vodi se oko Mičigena, Pensilvanije, Nevade, Džoržije i Severne Karoline

  • 7
Izbori u Americi, američki izbori, SAD Foto: Tanjug/AP

Kada je reč o rezultatima predsedničkih izbora u Americi, situacija je toliko neizvesna da je gotovo nemoguće predvideti da li će Donald Tramp ostati u Beloj kući ili će njen stanar postati demokrata Džo Bajden.

Najveća borba vodi se sada oko ,Pensilvanije, Nevade, Džoržije i Severne Karoline, a u zavisnosti kako tamo budu raspoređeni glasovi, odnosno kome pripadnu njihovi elektori znaćemo ko će i pobediti. Važan Viskonsin sada je u rukama Bajdena. Isto se desilo i sa Mičigenom.

Tramp bi i dalje mogao da uzme neke od ključnih zemalja, pre svega Pensilvaniju.

Kako će Bajden stići do pobede?

Bajdenu se pobeda smeši. On je skupio već 253 glasa elektora i treba mu još 17, što znači da bi za njega bilo dobro da situacija u Nevadi i Arizoni ostane ovakva (tamo trenutno vodi). Te dve države zajedno nose tačno 17 glasova.

Kako će Tramp stići do pobede?

Trampu je sa druge strane potrebno čudo. Odnosno potrebno je da se promeni situacija u Nevadi ili Arizoni i tamo pobedi, jer mu pobeda u Pensislvaniji, Severnoj Karolini i Džordžiji  (gde sada vodi) neće biti dovoljna.

Video: Tramp: Tužna grupa ljudi pokušava da ospori volju naroda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    4. novembar 2020 | 20:34

    Bajden...nikako...

  • .

    4. novembar 2020 | 22:11

    Bajden optuzen za pedofiliju....Da li takvog postaviti na celo drzave....?!

  • M

    4. novembar 2020 | 22:03

    Ne vodi se najveca borba u Dzordziji,Severnoj Karolini i Pensilvaniji jer je izbrojano preko 95% a Tramp svuda vodi I pobedio je.Ovim samo odugovlace kako bi Bajden dosao do 270 a Trampu da daju to da bi ispalo kako je on uvek kaskao za njim i kako je uvek bila velika razlika.Kada bi zatvorili te tri drzave gde je Tramp pobedio on bi bio u prednosti ali naravno to im ne odgovara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA