Nakon što je Viskonsin "poplaveo", kladionice opet favorizuju Bajdena za pobedu

Predsednički izbori 2020. godine postaju najvažniji kladioničarski događaj svih vremena

  • 0
Džo bajden, Skrenton Foto: Tanjug/AP

Demokratski kandidat za predsednika SAD Džo Bajden ponovo se danas vratio na poziciju favorita na online kladionicama, nakon što je prednost tokom noći preuzeo Donald Tramp.

Promena je, prema podacima tri kladionice, došla nakon što je Bajden preuzeo vođstvo u ključnoj državi Viskonsin, sa dosad prebrojanih 95 odsto glasova.

Britanski "Smarkets exchange" davao je Bajdenu 82% šanse, dok mu je novozelandski "Predictlt" davao 80%. Trampove šanse na "Smarketsu" bile su 17% - što je ogroman pad s 80% koje je imao noćas.

Kladioničari su na "Betfairu" davali Bajdenu 78% šanse za pobedu - što je najviše ikad - do kasnog jutra prema istočnoameričkom računanju vremena.

Predsednički izbori 2020. godine postaju najvažniji kladioničarski događaj svih vremena, kažu kladionice, s tim da je jedan kladioničar u ponedjelak uložio rekordnih milion funti na Bajdenovu pobedu, navodi Hina.

Bajden je bio favorit pre izbornog dana, ali šanse su mu prema kvotama pale preko noći na manje od jedne trećine, nakon što je Trump ostvario prednost na Floridi.

Video: Bajdenovo obraćanje posle izbora: Baba i deda su mi rekli da uvek verujem u sebe

(Telegfraf.rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA