Čuvarka u zatvoru se podala ubici bebe: Imali odnose u ćeliji, njen izgovor je skandalozan

Okrivljena je otkrila kako je došlo do ljubavne veze sa čovekom koji je osuđen na doživotnu zbog ubistva bebe

  • 1
Zatvor, zatvorksa celija, spijunka, rupa, bekstvo Foto: Shutterstock

Loren Mekintajer (32), čuvarka zatvora u Albaniju, priznala je na sudu da je bila u seksualnoj vezi sa jednim od zatvorenika.

Mekintajerova je optužena zbog stupanja u nedozvoljene odnose sa zatvorenikom tokom 2018. godine. Loren se, naime, spanđala sa dvostrukim ubicom, koji je osuđen na dve doživotne robije zbog ubistva žene i osmomesečne bebe 2003. godine.

Loren, koja je je majka troje dece, otpočela je ljubavnu vezu sa osuđenikom Endruom Robertsom, iako je bila svesna zbog kakvih zločina se nalazi iza rešetaka. Ona je na sudu tvrdila da mu se približila kako bi dobila "informacije o zločinima", ali se sve otrglo kontroli.

Ona je na sudu priznala da se tokom novembra i decembra 2018. godine svojevoljno predala Robertsu. Ne samo da su imali odnose u zatvoru, već je svojim pretpostavljenima prećutala da u ćeliji krije mobilni telefon, te da je telefonom više puta komunicirala sa njim i slala mu svoje fotografije.

Loren je priznala i da je pokušala da iznudi novac od Robertsa i da ga nagovori da joj prebaci pare u tekući račun.

Takođe, osuđeniku je dala i broj telefona kolege, kojeg je ovaj kasnije uznemiravao. Sud je Mekintajerovu pustio uz kauciju, ali nije joj dozvoljeno da napušta grad.

Očekuje se da će presuda biti izrečena u januaru naredne godine.

Video: Kao pušteni sa lanca: Oboleli od korone pobegli iz zatvora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA