≫ 

Melanija brani muža, oglasila se prvi put nakon poraza

Melanija se obratila na Tviteru

  • 21
Melanija Tramp Foto: Tanjug/AP

Prva dama SAD Melanija Tramp oglasila se prvi put pošto je juče objavljeno da je njen suprug Donald Tramp izgubio izbore i ponovila njegov stav da treba prebrojati svaki zakonito dat glas.

- Američki narod zaslužuje fer izbore. Treba prebrojati svaki zakonit, a ne nezakonit glas. Moramo da zaštitimo našu demokratiju potpunom transparentnošću - napisala je ona na Tviteru.

Da podsetimo, američki tabloidi su danas objavili da Melanija Tramp jedva čeka da izađe iz Bele kuće i kako planira da se razvede od Donalda Trampa.

Ipak, dok aktuelni predsednik SAD  odbija da prihvati rezultate izbora, izvor upoznat sa situacijom tvrdi da Melanija pokušava da ga ubedi da prihvati rezultate i prizna poraz, preneo je ranije CNN.

Video: Melanija bez maske na licu glasala u lepršavoj Guči haljini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tig

    8. novembar 2020 | 21:43

    Bravo Melanija! Neki mediji pokusali su lazno da prikazu desavanja.

  • Aca

    8. novembar 2020 | 22:23

    Tramp do pobede preko suda e onda je to bozija volja nad sotonom pomozi boze!!!

  • Radovan

    8. novembar 2020 | 22:46

    Eto sta god mainstream mediji izjave, to je laz. Jer oni imaju "pouzdane" izvore koji govore kako ga Melanija tera da prizna poraz i da ga napusta, a ona eto podrzala Trampa. To govori da oni nemaju veze sa istinom i da samo spinuju, a sada se logicno pojacava pritisak na njega i stvara atmosfera da ga niko od njegovih ne podrzava, a nije iskljuceno da ce pokusati i da ga razvlaste i u ovih narednih 2 meseca, na nacin da ce ga pokusati predstaviti kao nekakvog ludog autokratu, da im slucajno ne pokvari planove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA