≫ 

Ivanka Tramp ostaje bez posla, a propala joj je i modna linija: Čime će sada da se bavi "prva ćerka"

U Beloj kući Ivanka je radila kao Trampova savetnica

  • 6
Ivanka Trump, Ivanka Tramp Foto: Tanjug/AP

Nakon što je Donald Tramp poražen na predsedničkim izborima u SAD, Ivanka Tramp ne samo da će izgubiti status "prve ćerke", već i svoj posao.

U Beloj kući Ivanka je radila kao Trampova savetnica. Fokusirala se na obrazovanje i ekonomsko osnaživanje žena i njihovih porodica, razvoj veština i preduzetništvo. Pre toga, ona je "nadzirala razvoj" očeve kompanije za trgovinu nekretninama imala je modnu liniju. Takođe, pojavila se kao sudija u Trampovom rijaliti programu "The Apprentice".

Međutim, njena uloga u Beloj kući, odnosno cela njena profesionalna karijera povezana je sa njenim ocem. Stoga, nameće se pitanje: Šta će sada raditi?

Iako bi Ivanka verovatno mogla da se vrati u Trampovu organizaciju, to možda nije najstabilnije radno mesto kada njen otac napusti Belu kuću. Okružno tužilaštvo na Menhetnu traži Trampove poreske prijave "u složenoj finansijkoj istrazi", pozivajući se na izveštaje o "opsežnom i dugotrajnom krivičnom ponašanju u Trampovoj organizaciji".

Povratak u svet mode takođe izgleda malo verovatan. Istoimenog brenda Ivanke Tramp više nema. Ona je najavila njegovo zatvaranje u julu 2018. godine kao razlog navodeći posao kojim se bavi u Vašingtonu.

Okolnosti koje su prethodile najavi nisu bile obećavajuće. Naime, neki su već napustili njenu liniju 2017. navodeći "loše performanse", a brend je bio na udaru u znak protesta "zbog Trampove politike", piše "Guardian".

Ivanka Tramp, Ivanka Trump Foto: Tanjug/AP

Postoje međutim sada glasine koje tvrde da Ivanka Tramp može da ima neke poslovne prilike. Magazin "OK" tvrdi da je porodica Tramp dobila puno ponuda za rijaliti programe i pre nego što je glasanje završeno, te da je Ivanka bila posebno tražena.

- Morate da se setite da je rijaliti televizija od ove porodice napravila superzvezde - navodi taj magazin.

Nedavna izjava Ivanke Tramp sugeriše njen interes za javni život, potencijalno čak i za politiku. Ona je u intervjuu za "RealClearPolitics" prvi put javno izrazila podršku ključnoj republikanskoj politici kada je izašla protiv abortusa

- Poštujem sve strane vrlo lične i osetljive rasprave, ali takođe sam majka troje dece i roditeljstvo me je duboko pogodilo u smislu kako razmišljam o tim stvarima. Ja se zalažem za život i to bez obzira - rekla je navodno.

"Guardian" dodaje da bez obzira gde Ivanka Tramp završi, svakako će proći bolje od miliona Amerikanca koji su nezasposleni tokom pandemije. Ona i njen suprug Džerad Kušner naveli su vrednost od 36.151.214 - 157.020.085 dolara u svojim finansijskim obelodanjivanjima za 2019. godinu.

Video: Tramp: Tužna grupa ljudi pokušava da ospori volju naroda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralex

    10. novembar 2020 | 07:40

    De ne-lupajte , može da živi narednih 200 godina da nemrdne prstom 😫

  • Boža zemunac

    10. novembar 2020 | 09:21

    Uh baš sam se nešto zabrinuo, od čega će da živi i da li će imati da jede.

  • ТоХ

    10. novembar 2020 | 08:58

    Нема зиме за њу

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA