Učenik hteo da osakati genitalije jer ga je zlostavljala nastavnica: Mislio da će ga tako ostaviti

Nije htela da ga ostavi na miru i pretila je da će se ubiti

  • 2
Silovanje, nasilje, maltretiranje, stop, dete Foto ilustracija: Shutterstock

Nastavnica iz Velike Britanije osuđena je na dve godine zatvora jer je imala dvogodišnju vezu sa dečakom kada je imao 15 godina.

Fej Mekrobi zlostavljala je učenika, koji je rekao da je hteo da nanese bol sebi, kako bi joj bio manje privlačan, prenosi Miror.

Mekrobi je imala 25 godina kada je poljubila učenika i počela sa nasilnom vezom. Kada je dečak raskinuo sa njom i počeo da se viđa sa devojčicom svojih godina, Mekrobi mu je poslala pismo u kojem je pretila da će se ubiti.

Sudija je na suđenju saznao kako je dečak bio toliko očajan da raskine vezu sa njom, da je ozbiljno razmišljao da osakati svoje genitalije.

- Dolazila je kod mene kada je bila tužna, počeo sam da se odvajam od porodice i prijatelja. Veza je samo postajala sve gora, svađe su postale češće, a razlozi su svaki put bili sve besmisleniji. Postao sam depresivan jer nisam mogao da pričam ni sa kim, Fej je bila moj jedini prijatelj - rekla je žrtva.

Dečak je ispričao kako je našao novu devojku, a onda je Fej poludela.

- Imala je misiju da nas razdvoji. Hteo sam da učinim sve kako bi je držao podalje od mene, pa čak i da osakatim genitalije - mislio sam da, ako nemam ništa što je interesuje, možda će me ostaviti na miru - dodao je on.

On je ispričao kako je sve počelo u školi, gde su se prvi put poljubili. Tokom leta su išli u kuću prijatelja, gde su prvi put imali seks.

Nakon toga je pokušao da je ostavi, ali nije uspeo, a kada je sve ispričao jednom radniku, on je uz njegovu dozvalu pozvao policiju i prijavio je.

Fej je uhapšena prošle godine, a sada je osuđena na dve godine i četiri meseci zatvora.

Video: Policija uhapsila pedofile koji su podvodili devojčice preko društvenih mreža

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Хаос

    10. novembar 2020 | 13:34

    Како ја нисам имао наставнице од 25 година ниједну не бих одбио хахахахаха.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA