≫ 

Šta će Melanija da radi kad preda titulu prve dame? Neki kažu da će joj "laknuti"

Koji će biti Melanijin naredni korak: da li će pratiti druge prve dame i možda napisati knjigu, prihvatiti vredne projekte ili će se fokusirati na ulogu posvećene majke?

  • 6
Melanija Tramp Foto: Tanjug/AP

Melanija Tramp je bila ćutljiva prošle nedelje dok su Amerikanci odlučivali da li će njena porodica ostati u Beloj kući još četiri godine.

Da li Melanija izbegava da se oglašava dok njen suprug odbija da prihvati rezultate izbora i preda vlast Džou Bajdenu ili tajno planira svoj sledeći potez, koji može da bude veoma drugačiji od poteza njenog supruga?

Niko ne može da je krivi ako je osetila olakšanje i sprema se da se oprosti od nedefinisanog, neplaćenog i posla pod velikim pritiskom - posla prve dame.

- Mislim da će Melanija krišom odahnuti. Ovo nije ono za šta se prijavila - kaže Kejt Anderson Brover, novinarka i autorka knjige "First Women", o partnerkama predsednika.

Postavlja se pitanje koji će biti njen naredni korak: da li će pratiti druge prve dame i možda napisati knjigu, prihvatiti vredne projekte ili će se fokusirati na ulogu posvećene majke?

Melanija ima puno opcija, a posebno može da bira gde će se porodica preseliti i da li će živeti samo sa sinom.

Spekuliše se da će se Melanija i Baron možda vratiti u Njujork kako bi mogao da se vrati u bivšu privatnu školu ili će ostati u Vašingtonu dok on ne završi školu u Merilendu, nedaleko od Bele kuće.

Bračni par Obama ostao je u Vašingtonu kako bi njihove ćerke mogle da završe privatnu školu.

Posle 21. januara Melanija može da se vrati u penthaus u Trampovoj kuli u Njujorku, na imanje Mar-a-Lagou na Floridi ili na imanje u okrugu Vestčester.

Stručnjaci kažu da bi to mogla da bude Florida, jer je glasala u Palm Biču, koje je registrovano kao zvanično prebivalište Trampovih.

Melanija tramp, americki izbori, glasanje Foto: Tanjug/AP

Anita Mekbrajd, bivša šefica osoblja prve dame Laure Buš, misli kako će se Melanija fokusirati na porodicu i sina, kako bi mu pomogla da pregura tranziciju.

U međuvremenu će se pripremati za poslednji Božić porodice u Beloj kući, kaže Mekbrajd.

Neki smatraju da se neće posvetiti puno svojoj inicijativi "Be Best" i da će se umesto toga vratiti životu "dame koja ide na ručkove".

- I to je njeno pravo, ali ako napiše knjigu, mogla bi da zaradi puno novca - objašnjava Anderson Brover.

Video: Melanija bez maske na licu glasala u lepršavoj Guči haljini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    10. novembar 2020 | 14:05

    Neće biti prva dama...ali će ostat dama...

  • ks

    10. novembar 2020 | 16:24

    Na vasu zalost ostaje prva dama

  • 7890

    10. novembar 2020 | 15:50

    Da će joj biti lakše, to je više nego sigurno. Žena će moći da živi život bez stega, okova i klišea.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA