Serijski ubica koji je ubio 13 žena zaražen koronom: “COVID-19 bi mogao lako da ga dokrajči”

Satklif, koji je živeo u Bredfordu, verovao je da ga je Bog poslao na misiju da ubije prostitutke, iako to nisu bile sve njegove žrtve

  • 3
Piter Satklif Foto: Printscreen/Youtube/ dajokerfrog

Britanac Piter Satklif (74), serijski ubica koji služi doživotnu robiju zato što je usmrtio najmanje 13 žena, pati od simptoma korona virusa u zatvoru i njegovo stanje je teško.

Kako javljaju ostrvski mediji, on je proveo pet dana u bolnici zbog problema sa srcem, a pošto je vraćen u zatvor, žalio se na teškoće prilikom disanja i bolove u grudima.

Daily Mail” navodi da je serijski ubica, poznat pod nadimkom “Jorkširski koljač”, bio pod nadzorom u samnici kada mu se stanje naglo pogoršalo.

Usled novih zdravstvenih problema, on je u nedelju ponovo primljen u bolnicu. Iako je tokom prvog boravka u toj medicinskoj ustanovi bio negativan na koronavirus, on je ovoga puta manifestovao simptome koji su bliski bolesti COVID-19.

- Njegovo zdravstveno stanje je jako ozbiljno - kazao je neimovani izvor za “Daily Mail”.

Kako navode ostrvski mediji, on je upravo i završio u bolnici, jer je prvobitno odbio lečenje.

- Satklif je gojazan, u 70-im godinama i ima zdravstvenih problema. COVID-19 bi mogao lagano da ga ubije - kazao je izvor za taj portal.

Satklif, koji je živeo u Bredfordu,ubijao je tokom 70-ih i 80-ih godina prošlog veka. Verovao je da ga je Bog poslao na misiju da ubija prostitutke, iako to nisu bile sve njegove žrtve. Među njima bile su žene starosti od 16 do 47 godina, uključujući dve studentkinje, službanica, radnica u banci i zaposlena u supermarketu.

Video: Prvi serijski ubica u Srbiji je žena: Ubila je 150 ljudi bez griže savesti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA