≫ 

Namerno se kolima zakucao u policijsku stanicu u Londonu: Izvadio kanister i zapalio deo ulice

Londonska policija oglasila se na “Tviteru” i saopštila da je joj je “poznato da je došlo do incidenta”

  • 1

Jedna osoba je navodno uhapšena večeras u Londonu pošto se namerno zaletela automobilom u policijsku stanicu u prestonici Velike Britanije.

Društvenim mrežama kruže snimci na kojima se vidi vozilo kako je udarilo u zgradu stanice policije u severnom delu Londona. Pripadnici organa reda su potrčali, oborili osumnjičenog na zemlju i stavili mu lisice na ruke. Stanica je posle incidenta bila evakuisana.

Takođe, pojavili su se snimci koji prikazuju muškarca kako posle udesa iz kanistera sipa benzin na asfalt pre nego što ju je zapalio pred zatečenim prolaznicima.

#Edmonton: Police in North London are responding to a major incident after a vehicle was reportedly driven into a police station in Edmonton. A cordon has been put in place.

Na nekim od njih čuju se ljudi koji šokirano komentarišu šta se zapravo dogodilo, prenosi "Daily Mail". Na lice mesta stigli su pripadnici Hitne pomoći, a prema pisanju ostrvskih medija, nema povređenih.

Londonska policija oglasila se na “Tviteru” i saopštila da je joj je “poznato da je došlo do incidenta”.

I dalje nema informacija da je eventualno reč o terorističkom napadu.

Kejt Osamor, lokalni poslanik u parlamentu, napisala je na Tviteru da se "veliki incident dogodio u Edmonton Grin policijskoj stanici" i pozvala je građane da ostanu kod kuće ako su u blizini.

Video: Zakucao se u bankinu, oštećena četiri policijska automobila: Dramatična potera u Londonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA