≫ 

Ispravka: Melanijino ponašanje na groblju zapalo ljudima za oko, a samo je poštovala protokol

Ove fotografije nisu dokaz da je brak Donalda i Melanije Tramp u krizi, u pitanju je uobičajeni protokol

  • 10

Bračni par Tramp pojavio se na obeležavanju Dana veterana prvi put od američkih izbora, a Melanija je snimljena kako hoda ruku pod ruku sa vojnikom i stoji dalje od supruga Donalda na ceremoniji u Arlingtonu.

Prvu damu SAD pratio je vojnik sa maskom na licu, koji je držao veliki crni kišobran, štiteći Melaniju Tramp od kiše tokom posete groblju kako bi odali počast palim borcima iz Prvog svetskog rata.

Ni Melanija ni predsednik SAD nisu nosili maske na groblju, za razliku od Tranpove ćerke Ivanke Tramp.

Međutim, ono što je pojedinima zapalo za oko jeste da je bračni par hodao razdvojeno, dok je Melanija držala za ruku vojnika.

Odmah su počele da kruže spekulacije da su Melanija i Donald u svađi, što nije prvi put. Tokom prethodne posete groblju u Arlingtonu, Melanija je bliže pratila supruga, prenosi Daily mail.

Međutim, u Melanijinom ponašanju nema ničeg čudnog, s obzirom na to da je u pitanju uobičajeni protokol.

Činjenica je da je praksa držanja vojnika “pod ruku” na sličnim događanjima potpuno uobičajena. Primer takvog događaja jeste i inauguracija predsednika Trampa 2017. godine, na kojoj je Melaniju do njenog mesta dopratio jedan od službenika.

Ovakav protokol se naročito primenjuje u kišnim uslovima, odnosno kada su prisutnima potrebni kišobrani, što je bio slučaj prilikom posete bračnog para Trump groblju u Arlingtonu.

Slične situacije su zabeležene i prilikom događaja kojima su prisustvovali prethodni predsednici SAD. Na fotografiji iz 2013. godine se, tako, vidi da tadašnji predsjednik Barak Obama takođe hoda odvojeno od supruge Mišel, kojoj kišobran drži osoba iz pratnje.

Mišel Obama je u više navrata bila u pratnji vojnih lica na događajima kojima je prisustvovala sa suprugom i tadašnjim predsednikom, što je vidljivo na fotografijama zabeleženim 2009. godine prilikom posete Pentagonu. Jasno je da je u pitanju uobičajena praksa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasilije

    12. novembar 2020 | 17:57

    Ne mogu da se otmem ustiku da ne mozete da vidite da Melanija stoji ispod kisobrana (najverovatnije zbog kise 😏) sugurno zbog frizure da se ne pokvasi i pokvari. Cemu ovolika empatija prema Trampu ne razumem ?

  • NN

    12. novembar 2020 | 17:58

    Jaooo, dokle ce ih razvoditi?Ovo je samo ponasanje u skladu sa savrsenim protokolom,kakav Amerikanci imaju.Iza predsednikove supruge prosla je jos jedna dama i drzala vojnika pod ruku,valjda se nije i ona ovde sa nekim posvadjala?

  • W

    12. novembar 2020 | 17:06

    Gubi privilegije bivše prve dame, niko ne zna kakav joj je predbračni ugovor i treće vi samo lupate:(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA