Stefanovu kost pronašli u šumi, sumnja se da je ubijen i pojeden: Stravičan zločin u Nemačkoj

Policija je privela i nastavnika matematike i hemije Stefana R. (41) zbog sumnje da je počinio ubistvo

  • 0
Stefan T. ubijen u Nemačkoj, kanibalizam Foto: Berlin Police

Policija u Nemačkoj uhapsila je Stefana R. (41) zbog sumnje da je ubio, a potom pojeo Stefana T. (44) iz Berlina koji je nestao u ovom gradu 5. septembra.

Policija je 8. novembra dobila poziv uznemirenih građana koji su, dok su šetali pse, u jednoj šumi u Berlinu pronašli ljudsku kost. Po dolasku na lice mesta, forenzičari su uzeli kost koja je bila u potpunosti bez mesa i odneli je na veštačenje. Ispotavilo se da pripada nestalom Stefanu T, a psi tragači su policajce potom odveli do stana osumnjičenog Stefana R. koji radi kao nastavnik hemije i matematike u jednoj osnovnoj školi.

Veruje se da su se dvojica muškaraca upoznala preko interneta i da su dogovorili viđenje. Policija je u stanu pronašla dokaze koja Stefana R. povezuju sa zločinom. Navodno je u kompjuteru pronađena ljubavna prepiska dvojice muškaraca. Takođe, u podrumu osumnjičenog su pronađena kolica za prevoz tereta.

Stefan R. se tereti da je počinio zločin i strasti i kanibalizam. Prema nezvaničnim saznjanjima, policija je saznala da je proteklih godina na internetu pretraživao članke o kanibalizmu, kao i da se interesovao da li može da se odseče polni organ i da se ostane živ.

Njemu je određen pritvor.

Video: Mučan snimak sa hrvatske granice: Hrvatski policajci tuku migrante

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA