≫ 

Pedofil silovao devojčicu dok nije izgubila svest, njegova partnerka sve gledala

Mark Aspin i Debi Pikersgil optuženi su za 27 krivičnih dela

  • 0
Maltretiranje devojke, silovanje

Foto-ilustracija: Shutterstock

Protiv Marka Aspina (44) podignuta je optužnica u Velikoj Britaniji, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao decu. On se tereti da je pretukao tri žrtve, a potom ih silovao naočigled njegove partnerke Debi Pikersgil (46).

Aspin je optužen da je jednu od žrtava tako brutalno silovao, da je devojčica izgubila svest. Debi je navodno posmatrala ovu scenu iz straha da bi i sama mogla postati žrtva.

Kako navode britanski mediji, Aspin je, nakon što je devojčice došla svesti, rekao: "Vidiš da joj je dobro" i potom je nastavio da je siluje.

Na prvom ročištu je otkriveno da je Debi Pikersgil prilikom istrage vođena kao žrtva, a ne kao saučesnik u zločinu. Ona je prilikom saslušanja u aprilu ove godine rekla da je znala da čuje kako Aspin ima seks sa maloletnicama i da ju je potom primoravao da se "priključi", što je ona i činila iz straha da će je tući.

Ona je tada rekla da je Mark prisluškivao njen telefon i da nije smela nikom da kaže šta se događa.

- Nekad bih ga čula kako tuče devojčicu i kako ima seks sa njom. Bila sam preplašena da bih to sprečila. Čula bih kako je bije, dok ona vrišti - rekla je Debi na saslušanju.

Ona je rekla da je potom Aspin tražio da im se priključi u krevetu, što ona nije smela da odbije iz straha da će i nju brutalno pretući.

- Terao me je da ljubim i dodirujem jednu od žrtava. Devojčica ništa nije rekla, samo se preustila. Nekad bi je prekrio čaršavom, a onda bi me pitao da li je diram, ali tada nisam, jer sam znala da ne može da vidi, a meni je bilo gadno - rekla je osumnjičena.

On kaže da je žrtve dovodio u kuću tokom noći. Iako se pravila da spava, on bi je budio.

- Plašila sam se šta će mi uraditi. Tukao bi me i ako mu se ne sviđa čaj. Htela sam da pobegnem od njega, ali sam strahovala da će me ubiti - rekla je ona.

Jednom se čak i obratila policiji, ali nakon što je Aspin uhapšen, ona je povukla izjavu o porodičnom nasilju.

Video: EKSTREMNO UZNEMIRUJUĆE: Pokušao da siluje ženu na prepunoj stanici, niko nije pritrčao da pomogne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA