≫ 

Emili (7) dozivala mamu kad joj je Albanka prerezala grlo: Detalji zločina koji je šokirao Britaniju

Zločin koji je potresao Veliku Britaniju odigrao se u martu ove godine, dok je devojčica Emili Džons bila u parku sa svojim roditeljima

  • 9
Emily Jones Foto: Tanjug/AP, Greater Manchester Police

Sedmogodišnja devojčica Emili Džons bila je na trotinetu u parku i dozivala majku kada je joj je prišla nepoznata osoba i prerezala joj vrat. Napad se dogodio 22. marta ove godine, a žena osumnjičena za ubistvo danas se našla pred sudom.

Albanka Eltiona Skana (31) optužena za ubistvo koje se dogodilo u Kvins parku u Boltonu. Ona je priznala ubistvo na osnovu mentalne neuračunljivosti, prenosi Mirror.

Zločin koji je potresao Veliku Britaniju odigrao se u martu ove godine, dok je devojčica Emili Džons bila u parku sa svojim roditeljima. Dete je mirno vozilo svoj trotinet, kada je Eltiona, žena koja sa ovom porodicom nema nikakve veze, ustala sa klupe na kojoj je sedela, prišla joj i ubola je u vrat.

- Emili, ne obazirući se na okrivljenu, videla je majku kako trči u daljini, nekoliko metara ispred oca. Dok se udaljavala pozvala je majku koja je nije mogla čuti. Emilin put ka njoj odveo ju je pored okrivljene koja ju je, dok je Emili prolazila, zgrabila i jednim pokretom prerezala grlo, a zatim je bacila na zemlju - navodi Majkl Brejdi koji je otvorio slučaj pred sudom.

Skana suđenju prisustvuje putem video linka, a nalazi se u duševnoj bolnici.

- Emili je imala sedam godina, bila je naše jedino dete i svetlost našeg života. Bila je puna radosti, ljubavi i smeha. Imala je širok osmeh i bila je prelepa iznutra i spolja. Srce joj je bilo kao osmeh veliko - rekli su njeni roditelji nakon tragedije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    26. novembar 2020 | 16:02

    Pozivamo obe strane da se uzdrze od nasilja i sednu za pregovaracki sto i apelujemo na englesku policiju da se uzdrzi od prekomernog nasilja nad nevinim Albancima. Sada ovo zvuci monstruozno je li tako? A kada su ti nevini Albanci klali nasu decu, tada smo dobijali ovakve poruke od ovih istih.

  • PRC

    26. novembar 2020 | 17:24

    Milica od 3 godine koja je sedela na noši nije imala šansu da dozove roditelje, zatekli su je u lokvu krvi, isto ta porodica nije imala nikakve veze sa ubicom. Taj ubica je još dodatno bombardovao Srbiju uranijumom i plutonijumom od kog nam umiru i dan danas deca, što je najgore umiraće i na dalje, to nam ni hitler nije uradeo.

  • Bhm

    26. novembar 2020 | 16:37

    Tu ste zmiju gajili u nedrima!Napravili ste bombu i sad spavate sa njom ispod kreveta!Puna vam je Engleska siptara sa Kosmeta i Albanaca,preuzeli su kompletan kriminal i korumpirali su sve bitne strukture od policije do politicara a o lokalu da i ne govorimo.Da ste dobri poželeo bih vam sreću s njima ali ne,zelim vam da budu isti sa vama kao sto su bili s nama poslednjih 50 godina od kad su se znacajnije naselili na Kosmetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA