Kruže fotografije i snimci Putinove vanbračne ćerke: Ona je plod ljubavi sa čistačicom Svetlanom?

Izvori koji su govorili za sajt "Proekt" navode da su Putin i Svetlana svoju vezu započeli krajem devedesetih, dok je ona bila čistačica. Iz te ljubavi se, navodno, rodila devojčica

  • 12
Vladimir Putin

Foto: Tanjug/AP

Svetom već danima kruže priče o navodnoj aferi predsednika Rusije Vladimira Putina i izvesne Svetlane Krivonogi, čije ljubavi je plod mala Jelisaveta koja likom neviđeno podseća na jednog od najjačih lidera sveta.

Izvori koji su govorili za sajt "Proekt" navode da su Putin i Svetlana svoju vezu započeli krajem devedesetih, dok je ona bila čistačica, a on je tada bio u FSB. Razdvojili su se početkom dvehiljaditih, nakon što je rođena Jelisaveta.

Sada su počele da kruže fotografije Putinove navodne vanbračne ćerke, a uslikao ih je, ni manje ni više nego čuveni ruski fotograf, Vladislav Tjukov.

Забавная история. То ли про страх. То ли про память. То ли про что-то ещё — не буду судить, сами...Posted by Renat Davletgildeev on Monday, 30 November 2020

 

 

On je prvo objavio fotografiju na svom Instagramu, a potom ju je šerovala Jelisavetina drugarica.

Jelisaveta ima 17 godina, a likom neverovatno podseća na ruskog predsednika. Šta više, pojedini softveri su ustanovili više od 70 odsto sličnosti između njih dvoje.

Posted by Renat Davletgildeev on Sunday, 29 November 2020

 

 

I ne samo da su osvanule fotografije male Jelisavete, već kruže i snimci na kojima se vidi kako malecka igra sa sinom jednog ruskog biznismena.

Putin, inače poznat po tome što krije svoju porodicu, nije se oglašavao ovim povodom, a portparol Kremlja Dmitrij Peskov negirao je poznanstvo sa Svetlanom ili njenom ćerkom.

Podsetimo, informacije o Putinovoj navodnoj aferi prvo je objavio "Proekt". Oni tvrde da je Svetlana rođena u Sankt Peterburgu 1975. godine, te da je odrastala u naselju često povezivanim sa organizovanim kriminalom.

Tokom devedesetih radila je kao čistačica u prodavnici u blizini porodičnog doma dok je studirala na Univerzitetu za ekonomiju i finansije. Diplomu je dobila 2000. i ubrzo se iselila iz stana u novi dom sa svojiom majkom na ostrvo Kameni u Sankt Peterburgu gde stanovi generalno nisu za prodaju i uglavnom u njima žive ljudi blisku Putinu.

U to vreme je navodno postala vlasnica vrednih deonica, a u javnim evidencijama nije naznačen dobrotvor. Međutim, među najvećim deonicama su one u Banci Rusije, koja ima veze sa Putinom i mnogim njegovim prijateljima.

Tri godine kasnije Svetlana je rodila ćerku Jelisavetu, a ime oca nije navedeno u izvodu iz matične knjige rođenih, navodi "Proekt".

Dva izvora tvrde da je baš Putin bio Svetlanin misteriozni dobrotvor, te da je njihova veza započela devedesetih, a završila se dvehiljaditih. Nije jasno ni kako su se upoznali, ni zašto su se na kraju razdvojili.

Smatra se da su neko vreme pre 2010. godine potpuno prekinuli odnose.

Video: Mali, ti ne možeš biti veteran: Putin iskulirao Lukašenkovog sina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shone

    1. decembar 2020 | 10:21

    Nek je ziva i zdrava! Lepa devojka.

  • ZAC

    1. decembar 2020 | 10:13

    Ovaj Putin je super Star ima decu sa , cistacicom sa gimnasticarkom, sapoliticarkom , sa glumicom on je stvarno plejboj.

  • Ce gevara

    1. decembar 2020 | 12:34

    Vazno to radi sa zenama.Zena je zena.Ziveo Putin i njegove zene i deca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA