≫ 

Mađarski političar priznao da je bio na seks-žurki u Briselu: "Nisam se drogirao"

- Na osnovu ličnih i političkih razloga, u nedelju sam podneo ostavku - kazao je Šajer

  • 2
Jozef Šajer

Foto: Printscreen/Youtube/ InfoRádió - Infostart

Evropsku uniju potresao je skandal, pošto je belgijska policija u petak prekinula seks-zabavu u jednom objektu u Briselu, a tom prilikom navodno su uhapšeni i članovi Evropskog parlamenta.

Kako ističu mađarski mediji, među diplomatama se našao i mađarski predstavnik Jožef Šajer. Kako navode tamošnji mediji, on se obratio javnosti i priznao da je bio na toj žurci.

Šajer je izjavio da je bio prisutan na zabavi, a pošto sa sobom nije imao dokumenta, policija mu je dala verbalno upozorenje, a zatim ga poslala kući, javlja portal "Hang.hu".

Policija je prilikom racije u petak uhapsila 25 osoba, a organi reda su na licu mesta zatekli drogu.

- Nisam koristio drogu. Ponudio sam policiji na licu mesta da me testira na prisustvo narkotika u organizmu, ali nisu. Policija je kazala da je pronađen ekstazi. To nije bilo moje, niti znam ko je doneo tu drogu i kada. Dao sam izjavu u policiji - kazao je Šajer.

Mađarski političar izrazio je žaljenje što je prekršio naredbu o zabrani okupljanja zbog pandemije korona virusa, i kazao da je spreman da snosi posledice za to šta je učinio.

- Na osnovu ličnih i političkih razloga, u nedelju sam podneo ostavku... Moja greška je čisto lične prirode, molim vas da ne krivite moju zemlju, kao ni stranku koju pripadam - objasnio je Šajer.

Video: Medicinski radnici iz Belgije okrenuli leđa premijerki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 011

    1. decembar 2020 | 18:14

    E pa steta sta nema vise Goli Otok pa neka tamo se sexsaju pa neka gusteri pojedu.

  • PRC

    1. decembar 2020 | 17:38

    Zato naši političari i ne pitaju građane da li žele u EU već prihvataju šta god traže iz EU samo da bi što pre tamo bili, dok su još u snazi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA