Austrija pred Božić uvodi stroge mere zbog Srba i Turaka: Cilj je da ne dođu kući za praznike

Svi koju budu "ilegalno" otputovali moraće da budu deset dana u karantinu po povratku u Austriju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika TreBree
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mrki

    02. decembar 2020 | 16:37

    Nije samo Austrija. I Švajcarci su od sinoć uveli iste mere. Po povratku 10 dana karantina. Francuzi koji su totalno kontaminirani dolaze i rade ovde u pograničnim mestima bez kontrole. Ali zato Srbi, Turci i zemlje Balkana moraju u izolaciju. Stvar je providna: sprečiti ih da idu kući, jer treba za praznike pare da ostave ovde. Srbi u Srbiji nema šta da kritikujete. Virus je uzeo maha i nisu vam ga doneli ni gastarbajteri niti bilo ko sa strane. Zato tišina!

  • Danica

    02. decembar 2020 | 16:33

    Koliko gluposti od nekih. Od 7-og ili 9-og decembra PLANIRAJU da uvedu sve to ali ne samo za nas srbe i turke već i za nemce, italijane i za SVE zemlje koje imaju određeni broj pozitivnih osoba, znači uračunati su KATOLIČKI BOŽIĆ. NOVA GODINA I PRAVOSLAVNI BOŽIĆ jer su i njihove bolnice prepune i pre par nedelja pozvali su sve medicinare koji su u penziju na ispomoc. Znači nisu samo protiv SRBA jer, sećam se dobro, kad smo bili zatrpani pre par godina u Mađarskoj od snega u martu a mađari otišli na produženi vikend pa nije bilo radnika da očiste sneg, tada su austrijanci poslali 18 saniteta sa cebadima, čajem i sendvičima kao i helikopter koji je spasio i prevezao u Beč u bolnicu jedno naše dete tj.srpce . E pa vidite koji su oni VELIKI NACISTI samo zato što gledaju svaki život da spase. A ko hrli glavom kroz zid.,tako mu i bude. Uprkos svemu želim vam srećne dolazece praznike i ostanite svi zdravi

  • Правесник

    02. decembar 2020 | 07:22

    Можеш да гледаш, али немој да штипнеш. Можеш да штипнеш али немој да пипнеш. Можеш да пипнеш али нећеш ући. Можеш ући али пази да не завршиш... Ова државна правила много подсећају на прво интимно дружење са женском особом...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA