Ljubomorna ćerka (13) izbola oca nasmrt jer se zaljubila u mladu maćehu: Želela je da bude sa njom

Pre nego što je počinila zločin, devojčica iz Brazila navodno je popila nekoliko limenki piva, kako bi "prikupila hrabrost za to"

  • 2
Žena, nož Foto: Shutterstock

Devojčica (13) iz Brazila izbola je oca na smrt nakon što se zaljubila u maćehu i želela je da bude u vezi sa njom, saopštila je policija.

Ona je navodno oca Aleksu Fereiru (33) ubola u grudi kuhinjskim nožem u nedelju uveče, nakon što je otkrio da se zaljubila u njegovu ženu, prenosi Mirror.

Pre nego što je počinila zločin, devojčica je navodno popila nekoliko limenki piva, kako bi "prikupila hrabrost za to", rekle su vlasti u Brazilu.

Oni su se navodno posvađali i noć pre ubistva, nakon što je Fereira pronašao pismo i SMS poruke koje je njegova ćerka slala svojoj 20-godišnjoj maćehi.

U pismu je molila maćehu da raskine sa njenim ocem, kako bi mogle da žive zajedno.

Devojčica je živela sa svojom bakom, dodaju mediji.

Policija je objavila Aleksovu fotografiju i rekla da je navodno izgrdio ćerku, rekavši joj da je njena "strast" pogrešna.

Nož kojim je počinila zločin pronađen je u kući, prekriven krvlju.

Devojčica je tokom ispitivanja navodno priznala zločin, dodajući kako se "zaljubila u maćehu" i bila je ljubomorna na njenu vezu sa njenim ocem.

Video: Uhapšena srpska banda koja je pljačkala vozače na putevima u Španiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA