≫ 

Tragična sudbina prati braću iz Londona: Za 26 godina ubijena trojica, porodica čeka pravdu

Njihova majka izgubila je tri od sedmorice sinova, a tek sad je dobila malo pravde nakon što su prinađeni muškarci osumnjičeni za ubistvo Dejvida Burka Monervila (38)

  • 0
Ubijeni Dejvid; Foto: Met Police

Trevor Monervil izboden je nožem 1994. godine u Londonu kada je imao 26 godina. Njegov brat Džozef ubijen je 2013, a zatim i brat Dejvid koji je takođe izboden u Londonu u junu 2019. godine.

Njihova majka izgubila je tri od sedmorice sinova, a tek sad je dobila malo pravde nakon što su pronađeni muškarci osumnjičeni za ubistvo Dejvida Burka Monervila (38), prenosi "Sputnik".

U ponedeljak, 7. decembra, Nejtan Hirvud (29), Halil Rehman (27) i Frensis Apigej (29) proglašeni su krivima za ubistvo Dejvida tokom nasilne pljačke u Barnetu, u severnom Londonu.

Trojka, za koju se veruje da je tražila novac ili drogu, takođe je osuđena za teške provale, a svi se suočavaju sa doživotnim kaznama.

Nakon što je Dejvid ubijen, njegovi roditelji Džon i Linda Burk Monervil rekli su za "Guardian" da je gubitak troje od sedmoro dece kao košmar.

Engleska, napad, ubadanje, policija Foto: Tanjug/AP

Braću prati tragedija

Hirvud, Rehman i Apigaj, naoružani noževima i čekićem upali su u stan u ukrali Dejvidov laptop.

On je pozvao policiju dok su braća Džonatan i Taje pristigli u pomoć.

Trojica provalnika su potom napala braću, ubadajući Dejvida pet puta. Taje je uboden u ruku, a Džonatan u nogu, ali su obojica preživela.

Trevor Monervil je izboden tokom ulične pljačke 1994. godine kada je imao 26 godina. Niko nikada nije odgovarao za taj zločin.

Sedam godina pre ubistva Trevora je navodno pretukla policija u ozloglašenoj stanici "Stoke Njuington".

U februaru 2013. Džozef Burk Monervil (19) je upucan u glavu dok je sedeo u svom automobilu u Kleptonu u Londonu sa braćom Džonatanom i Dejvidom.

Trojica mladića optužena su za pokušaj ubistva, ali je optužnica odbačena uoči suđenja u maju 2015. godine.

Video: Policija objavila uznemirujući snimak ubistva mladog Afroamerikanca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA