≫ 

Rama otišao u SAD po vakcine, uhvatili ga kako kupuje patike: Njegov pogled sve govori

Rama je u jednom trenutku izgleda primetio da ga fotografišu i delovao je prilično iznenađeno

  • 2
Edi Rama Foto: Tanjug/AP/Hektor Pustina

Bivši albanski premijer Salji Beriša objavio je danas fotografije premijera Edija Rame u jednoj od prodavnica u Njujorku kako kupuje patike, uz poruku da je Rama "u Njujorku pet dana zbog vaše vakcine, ali i zbog šopinga za sebe".

Rama je pre nekoliko dana otputovao u SAD kako bi razgovarao sa proizvođačima vakcina o kupovini istih za Albaniju, prenosi albanski portal Panorama.

Beriša je na svom Tviteru objavio fotografije na kojima se vidi Rama u crnom kaputu, šarenoj maski kako isprobava patike u jednom tržnom centru.

Posted by Sali Berisha on Wednesday, 9 December 2020

Rama je prošle nedelje objavio post na istoj društvenoj mreži u kome je javnost obavestio da putuje u SAD kako bi od američkog proizvođača obezbedio vakcine protiv korona virusa.

Posted by Sali Berisha on Wednesday, 9 December 2020

- Obezbeđivanje vakcine u što kraćem roku je prioritet naše borbe protiv nevidljivog neprijatelja i nećemo ostaviti kamen na kamenu kako bi vakcina što pre počela da stiže u Albaniju. U tu svrhu služi kontakt licem u lice sa proizvođačima vakcina. Na putu za SAD - napisao je Rama 5. decembra na Tviteru.

Video: Margaret ima devedeset godina i primila je vakcinu protiv korone

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA