Koronu stvorio Obama da bi srušio Trampa: Isplivala nova bizarna teorija

Svedok advokata predsednika Donalda Trampa, Rudija Ðulijanija tvrdi da je Obama finansirao laboratoriju u Vuhanu da stvori Kovid

  • 5
Barak Obama Foto: Wikimedia/Official White House Photo by Pete Souza

Svedok advokata predsednika Donalda Trampa, Rudija Ðulijanija, Melisa Karone ponovo je na naslovnim stranama novina jer tvrdi da je bivši predsednik SAD Barak Obama odgovoran za stvaranje korona virusa u laboratoriji za viruse u Vuhanu.

Ona je privukla pažnju javnosti i time što nije u karantinu niti se testirala na Kovid-19, iako je u svojoj Parodiji subotom uveče govorila 30 minuta pored Ðulijanija koji je, u međuvremenu, saopštio da je pozitivan na koronu, preneo je "Indipendent".

U intervjuu objavljenom na sajtu bivše republikanske kandidatkinje za potpredsednicu Sare Pejlin, Karone je tvrdila da ima dokaze da je sistem za glasanje Dominion varao kako bi zbacio sa vlasti Trampa u okviru zavere koja je započela tako što je Obama stvorio pandemiju korona virusa.

- To je ono što rade Trampu - rekla je Karone u intervjuu koji je, u međuvremenu, uklonjen sa sajta Sare Pejlin, ali i dalje može da se pročita u arhiviranoj verziji.

- Ovo je počelo sa Kovidom. Obama je finansirao laboratoriju u Vuhanu da stvori Kovid. Zatim proces impičmenta. Koristili su sve moguće načine da varaju, koristili su Dominion. Softver Dominion je stvoren za varanje... Otkriće se još toliko toga - rekla je ona uprkos tome što nije pružila nikakve dokaze za svoje tvrdnje.

Karone se poziva na tvrdnje koje su se čule početkom pandemije, a koje su ponovili i Tramp i Ðulijani, da je američki Nacionalni institut za zdravlje dao 3,7 miliona dolara bespovratnih sredstava virusološkoj laboratoriji u Vuhanu za proučavanje korona virusa kod slepih miševa za vreme Obaminog predsedništva.

Video: Ovo su osobe zbog kojih Nobelova nagrada više nije najveća počast

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jole

    10. decembar 2020 | 12:07

    Znalo se to odavno, sve je smisljeno i morali su po svaku cenu da sruse Trampa...slede veoma lose godine za ceo svet, slede ratovi i ovakve bolesti kao sto je korona

  • Cane

    10. decembar 2020 | 12:50

    Ima logike u tome.Ovaj je mutan do crnila.

  • mima USA

    10. decembar 2020 | 15:01

    Šta je Obamagejt tražio u Vuhanu sa ženom Bila Getsa, pre nekih godinu ipo dana???? To nam nikako nije jasno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA