≫ 

Devojke kažnjene jer su u bikiniju snimile ovaj video u fontani tokom policijskog časa

U Sevilji je od 22 sata uveče do 7 časova ujutru na snazi policijski čas

  • 0
Vrućina, fontana, voda, rashlađivanje, grad, Novi Sad Ilustracija Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Dve devojke u Sevilji kažnjenje su pošto su tverkovale u bikiniju u fontanti za vreme trajanja policijskog časa zbog korona virusa.

Naima, na društvenim mrežama pojavio se snimak dve devojke kako u 4.31 sat ujutru igraju i smeju se u fontani, u vreme trajanja policijskog časa.

Policija je pokrenula istragu na osnovu snimka, našla devojke i kaznila ih, jer nisu nosile masku, kupale su se u javnoj fontanti, a i prekršile su meru zabrane kretanja.

Prema pisanju španskih medija, jedna od njih je viđena na žurci nedaleko od mesta gde je nastao snimak, tako je policija tragala za tim ljudima. Organi reda su to učinili u slučaju da medicinskim vlastima bude neophodno da utvrdne kretanje kontakata u slučaju da je došlo do širenja koronavirusa, navodi “Daily Mail”.

Sevilja je grad u kome je na snazi policijski čas od 22 sata uveče od 7 časova ujutru u sklopu borbe protiv ove infekcije.

Video: Ima samo 5 godina a već je prate milioni: Ples i repovanje ove devojčice zapalili su društvene mreže

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA