Električar varao žene, pretvarao se da je ginekolog: Opljačkao ljubavnicu pošto ju je "pregledao"

Kada je to primetila, pozvala je dečka i pitala ga za novac, a onda je on nju optužio da nema poverenja u njega i kazao joj da je u tom slučaju očigledno da brak između njih dvoje neće uspeti

  • 1
Hapšenje, lisice Foto: Shutterstock

Jedan muškarac u Austriji, koji je po profesiji električar, uspeo je da ubedi ženu da je lekar na jednom od portala za upoznavanje, a zatim ju je opljačkao, javljaju austrijski mediji.

Naime, Kristijan Prokop predstavljao se kao dr Kristijan Sener, a ovaj 37-godišnjak koristio je sajt za upoznavanje “Badoo” kako bi sreo žene.

Kako navodi “Heute”, lažni doktor se jako dobro pripremio za svoju ulogu. Putem snimaka na “YouTube” upoznao se sa ginekološkim pregledima, kupio je masku, rukavice i neke medicinske aparate, te se pretvarao da je doktor i hirurg.

Obećavao brak

U periodu ozmeđu avgusta i novembra konačno je upoznao 31-godišnju ženu iz Donje Austrije i 37-godišnjakinju iz Beča.

Malo po malo, ovaj električar je stekao poverenje ovih žena, kojima je obećao brak. Kako navode lokalni mediji, sve su češće bile situacije kada je ovaj 37-godišnjak njih napuštao pod izgovorom da mora da ide u bolnicu kako bi izveo hitni operativni zahvat.

Prema pisanju austrijskih medija, došao je jednom prilikom i trenutak kada je “doktor” izvršio endoskopiju. Naime, on je 37-godišnjoj ženi dao tabletu za spavanje kako bi je pregledao elektronskim endoskopom. Morao je hitno da napusti stan ljubavnice, ali se desilo nešto što do sada nije - žena je primetila da joj fali nekoliko desetina hiljada evra iz stana.

Kada je to primetila, pozvala je dečka i pitala ga za novac, a onda je on nju optužio da nema poverenja u njega i kazao joj da je u tom slučaju očigledno da brak između njih dvoje neće uspeti.

Žena se na kraju odlučila da ga prijavi policiji, te su ga u novembru uhapsili ograni reda. Priznao je da prevario ženu, te će najverovatnije ostati u pritvoru do 7. januara sledeće godine.

- Istražujemo moguću pljačku i narušavanje telesnog integriteta. Takođe, pozivamo i druge žrtve da se jave policiji - navodi se u saopštenju organa reda.

Video: Pneumatskim čekićem joj ishoblovao parket jer ga je prevarila sa drugim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA