≫ 

Potraga za devojčicom: Otišla u Mek sa porodičnom prijateljicom i neznancem, nema je više od 19 sati

Mama je očekivala da će se vratiti kući posle sat vremena, ali kako je nije bilo ni posle četiri sata, prijavila je njen nestanak

  • 0
Annmarie Lawton, Tiolah, nestala devojcica Foto: Avon and Somerset Police

Engleski policajci očajno tragaju za osmogodišnjom devojčicom, koja je nestala nakon što je otišla u Mek Donalds sa porodičnom prijateljicom i nepoznatim muškarcem.

Tiola (8), poznata kao Tili, juče je oko 15 sati od kuće otišla sa komšinicom i otad se nije vratila, prenosi britanski Sun.

Devojčica je Bedminster u Bristolu napustila sa Anmari Loton i muškarcem poznatim samo kao Adam.

Kako prenose mediji, majka je očekivala da će se vratiti za sat vremena posle posete Mek Donaldsu koji se nalazi u blizini. Međutim, kako se posle četiri sata nije vratila kući, mama je prijavila njen nestanak oko 19 sati.

Policija kaže da se ni Tiola ni Anmari nisu vratile otad, zbog čega njen nestanak tretiraju kao kidnapovanje.

URGENT APPEAL: Have you seen eight-year-old Tiolah, known as Tillie, from Bedminster? The girl is believed to be with a...Posted by Avon and Somerset Police on Wednesday, December 16, 2020

U trenutnu nestanka devojčica je na sebi imala belo-crno helanke sa tačkicama i crnu jaknu. Ima plavu kosu.

Policija je dala opise i porodične prijateljice kao i nepoznatog muškarca koji je otišao sa njima i apelovala na sve koji ih vide da im to odmah prijave.

- Nemamo dokaza da je devojčica povređena, ali je trenutno odsutna od kuće više od 19 sati bez dozvole majke - saopštila je policija.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA