≫ 

Zombi Andželina Džoli, koja je osuđena na 10 godina robije zbog fotografija, puštena na slobodu

Ona je bila optužena i da kvari omladinu i ne poštuje vrednosti Irana

  • 5
Fatemeh Khishvand Printskrin/Instagram/sahartabar

Tinejdžerka u Iranu, poznata po nadimku "Zombi Anđelina Džoli" puštena je iz zatvora u Iranu pošto je pre samo nekoliko dana osuđena na 10 godina robije, javljaju svetski mediji.

Sahar Tabar (19), kojoj je pravo ime Fatemeh Kišvand iz Teherana puštena je uz kauciju iz zatvora u nedelju, tvrde akvisti u Iranu.

Jedan od aktivistkinja Masih Alinežad kazao je da je do oslobađanja došlo pošto je usledio "veliki medijski pritisak" zbog ranije presude ovoj 19-godišnjakinji, javlja "Daily Mail".

Tabar, koja je postala poznata pošto je objavljivala fotografije na kojima je izmenila njen lik, prvobitno je bila osuđena zbog opscenosti i vređanja hidžaba.

- Sahar Tabar ima samo 19 godina. Zbog šale je završila u zatvoru. Njena majka plače svaki dan i moli da se njena nevina ćerka oslobodi. Draga Anđelina Džoli, potreban nam je tvoj glas ovde. Pomozi nam - objavila je ranije Alinežad pošto je Tabarova osuđena na 10 godina robije.

Podsećanja radi, ona je bila optužena i da kvari omladinu i ne poštuje vrednosti Irana. U proleće je uputila molbu vlastima da je puste iz pritvora, istakavši da se zarazila korona virusom i da je bila na respiratoru.

Video: Iran predstavio svoju prvu hotelsku kapsulu: Cena jedne kreće se i od 1.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    17. decembar 2020 | 18:32

    Ja mislim da je ona sama sebe osudila na doživotnu jer kad se pogleda u ogledalo vidi samo jednu nesrećnu dušu......bila je lepa devojka....šteta

  • Cica

    17. decembar 2020 | 19:36

    Kakav debil

  • alek

    17. decembar 2020 | 19:29

    da je budala to stoji, ali svako bi trebao ta ima pravo i da bude budala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA