Očajni apel sestre Milorada, koji je pre mesec nestao u Lincu: Sumnjamo da je otet, videli su ga

Novosađanin Milorad Vlaović radio je kao kuvar na brodu, a nestao je 21. novembra na Aranđelovdan

  • 2
Milorad Vlaović Foto: Facebook/Milo Rad

Prošlo je tačno mesec dana kako je u Lincu nestao Novosađanin Milorad Vlaović, a juče se tim povodom na Fejsbuku oglasila njegova sestra Marija, koja kaže da ne dobijaju nikakve informacije, da sumnjaju da je otet i moli sve za pomoć.

- Ovo je moj brat Milorad Vlaović, koji je na današnji dan pre mesec dana, na Aranđelovdan nestao bez traga, sa broda koji je usidren u Lincu, gde je bio zaposlen prethodnih osam godina, kao šef kuhinje. Mesec dana, policija nam ne daje nikakve informacije, nema ni traga od njega, njegove kolege sa broda, niko ništa ne zna, niko ne može da nam pomogne. Sumnjamo da je otet - napisala je juče Marija:

- Sinoć smo dobili informaciju da je noć pre viđen u gradu Štajru i gospodin koji ga je video je rekao policiji da je bio u dezorijentisanom stanju, tražili su ga sinoć, ali nisu ga pronašli.

Ona je zamolila sve da podele njen post i pomognu porodici u potrazi:

- Bilo koje informacije su dobrodošle. Uz Božiju pomoć, nadamo se da će ga neko negde uočiti i odvesti u policiju, pošto je na dan kad je nestao, njegov telefon ostao u sobi zajedno sa svim dokumentima.Ukoliko Vam trebaju dodatne informacije, ja ću vam rado odgovoriti na sva pitanja, samo da se Milorad što pre nadje, jer je vec prošlo suviše vremena.Hvala Vam unapred.

Miloradu se gubi svaki trag od 21. novembra u austrijskom gradu Lincu, gde je radio na brodu kao kuvar.

Podsetimo, Milorad Vlaović, došao je na rečni brod u Lincu, samo nekoliko dana pre nestanka. Pre rada na brodu bio je u Lincu i radio u istoj firmi, ali nije bio na brodu. Kako je ranije ispričala njegova supruga, Vlaović je za par dana trebalo da se vrati u Srbiju kako bi proveo malo vremena sa njom i njihovo četvoro dece, međutim izgubio mu se svaki trag i otad za njim u Austriji kreće potraga.

Video: Da li biste pristali da vas ovaj zvuk probudi u 3 ujutru kada je dete u Srbiji nestalo?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nejla

    22. decembar 2020 | 08:55

    Ta osoba koja tvrdi da ga je videla je pisala nepovezano, prvo sto joj je pola reci na nepravilnom nemackom, pola na nasem. Drugo sto ga je videla izgubljenog, ali je on uredno kupio pivo i jos se bas njoj sasvim normalno obratio. A ona naravno nije zvala policiju. Nazalost, u ovo moze samo porodica koja ga trazi da poveruje, jer im daje nadu da je ziv. Ili je u vodi ili je u bolnici ili je u zatvoru! Nek ispitaju preko nase ambasade. I od moje sestre muz je nestao,kao da je u zemlju propao, u jednoj drzavi, pa ga posle mesec dana pronasli h zatvoru u drugoj drzavi, malo covek hteo da dodje do vece love.

  • ime

    22. decembar 2020 | 10:12

    Samo postavite sebi pitanje-zasto bi ga neko oteo? Kuvara na brodu? On ili je poginuo pa telo jos nisu nasli ili je svojevoljno otisao nekuda i ne zeli da ga nadju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA