≫ 

Prelepa ljubavnica kontroverznog kralja osramoćena u javnosti: Obelodanjene škakljive fotogafije

Kralj Tajlanda je prošle godine oduzeo sve titule svojoj ljubavnici tri meseca nakon što joj je dodelio titulu kraljevske pratilje. Međutim, ove godine ju je navodno pomilovao i vratio joj sve titule

  • 1
Sinenant, partnerka tajlandskog kralja

Foto: Tanjug/Thailand Royal Office via AP

Više od 1.000 fotografija ljubavnice kralja Tajlanda Sininat Vongvadžirapakdi (35), među kojima su i one na kojima je gola, poslato je istaknutim kritičarima monarhije, a fotografije su počele da se šire i na društvenim mrežama.

Ovo je izazvalo zabrinutost zbog pokušaja njenih neprijatelja da sabotiraju položaj žene u kraljevskom domaćinstvu nakon njenog navodnog povratka iz zatvora ove godine.

Sininat je u julu prošle godine dobila titulu pratilje kralja Mahe Vačiralongkorn (68), poznatog kao Rama X i postala je njegova konkubina pored njegove zvanične supruge Sutide Tidžaj, sa kojom se oženio samo nekoliko meseci ranije.

Iako se kralj Rama ženio tri puta pre nego što se venčao sa Sutidom, njegovo imenovanje Sininat za konkubinu je nešto što Tajland nije video skoro čitav vek, prenosi Sputnik.

Međutim, posle tri meseca oduzete su joj titule i optužena je za nelojalnost i navodnu nameru da preuzme poziciju kraljice.

 

Otada je navodno bila u zatvoru, mada to nije moguće potvrditi, sve do septembra ove godine, kada ju je kralj pomilovao i vratio titulu kraljevske pratilje.

Izgleda da nisu svi srećni zbog njenog povratka, sugeriše Sunday Times, pozivajući se na "intenzivno rivalstvo" između nje i zvanične kraljeve supruge, što je podstaklo "međunarodnu kampanju kako bi se ona ponizila" puštanjem u javnost njenih "seksualno eksplicitnih" slika.

Britanski novinar Endrju Mekgregor Maršal, koji je napisao veliki broj kritika monarhije na Tajlandu, otkrio je da je u avgustu dobio pismo sa SD karticom, na kojoj su bile neke od 1.443 slika kraljeve ljubavnice.

Fotografije su najverovatnije uzete iz njenih ranijih telefona.

 

- Većina slika su fotografije koje je sama snimila, a na desetine su seksualno eksplicitne. Izgleda da je snimila eksplicitne fotografije kako bih ih poslala kralju - sugeriše novinar.

Rekao je kako je fotografije dobio malo pre nego što je ona puštena iz zatvora, ali da tada nije želeo da ih pokaže u javnost. Međutim, rešio je da progovori kada je shvatio da nije jedini dobio eksplicitne fotografije, od kojih mnoge cirkulišu na društvenim mrežama.

On sugeriše kako se njen povratak ne sviđa onima koji podržavaju kraljicu, pa su ovim želeli da je sabotiraju.

Ne može se sa sigurnošću reći ko je poslao fotografije i kojem tačno cilju je težila ova osoba ili grupa ljudi, ali prema novinaru, čitava situacija podvlači "ružnu borbu za moć u palati zbog hronično komplikovanog seksualnog života kralja Tajlanda".

Video: Istorijski trenutak ženidbe tajlandskog kralja i njegovog glavnog bodigarda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sexo

    22. decembar 2020 | 17:18

    Jeste ovo jako, titula pratilje kralja! Sto da ne moze mu se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA