≫ 

Novi detalji eksplozije u Nešvilu: Policija tvrdi da se u ovom kombiju nalazio eksploziv

Jedan od svedoka tvrdi da je preko razglasa čula snimljenu poruku koja je upozorila ljude da se evakuišu

  • 3
Kombi Nešvil Foto: Tanjug/AP/Metro Nashville PD

Najmanje tri osobe povređene su danas prilikom eksplozije u centru Nešvila, javljaju američkih mediji.

Prema prvim informacijama, sumnja se da je eksploziv bio unutar kamp vozila koja je bila parkirana u blizini AT&T zgrade, što je u velikoj meri napravilo problem sa telekomunikacijama u gradu.

Koliko su posledice nezgode, govori informacija i da je suspendovan aviosaobraćaj na aerodromu, jer telekomunikacione veze ne rade kako treba.

Vlasti su u međuvremenu objavile fotografiju vozila za koje se sumnja da je odgovorno za eksploziju. Prema pisanju američkih medija, ono je potpuno razneseno, prenosi "Daily Mail". Kako se navodi, vozilo je u Drugu aveniju stiglo oko 1 sati ujutru, a za sada nije poznato da li je nekoga bilo u vozilu prilikom eksplozije.

Kako prenose američki mediji, jedan od svedoka tvrdi da je preko razglasa čula snimljenu poruku koja je upozorila ljude da se evakuišu, prenosi "News channel 5". U međuvremenu se video snimak sa sigurnosne kamere, a u pozadini se čuje poruka sa nekog razglasa. Pretpostavlja se da je zvuk dopirao sa nekog zvučnika, a odbrojavanje je trajalo 15 minuta posle čega je navodno vozilo eksplodiralo.

Na konferenciji za novinare, portparol policije Don Aron rekao je da je jedinica za upravljanje opasnim napravama poslata na lice mesta nakon dojave o sumnjivom vozilu kada se dogodila eksplozija vozila oko 6.30 sati ujutru. Pretpostavlja se da je upravo taj kombi eksplodirao, javljaju lokalni mediji i dodaju da je načinjena prilična štetata na okolnih 12 zgrada.

Nova dešavanja uživo možete da pratite u blogu o eksploziji u Nešvilu.

Video: Eksplozija u SAD-u: Uništeno više zgrada, policija blokirala grad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA