Par iz SAD čuvao se sve vreme: Posle jedne kućne posete supružnici se zarazili koronom i preminuli

Čak su pre te posete preduzeli sve neophodne mere i njihova ćerka je bila negativna na testu, ali je sutradan dobila simptome

  • 4
Joe Bruno Foto: Facebook

Majk i Kerol Bruno iz Čikaga uradili su sve što treba kako bi izbegli korona virus. Nisu išli na veliko, porodično okupljanje na koje obično idu, sa porodicom su se čuli telefonom i video pozivom, ali su nakon jedne porodične posete oboje umrli.

- Bili su u braku skoro šest decenija pre nego što su oboje umrli od korona virusa - rekao je njihov sin Džozef Bruno za CNN.

Majkl i Kerol, koji su umrli u razmaku od 10 dana, sada su među više od 337.000 žrtava kovida-19 u SAD.

Kobna porodična poseta

Kerol Bruno je došla u stan svog sina zajedno s njegovom sestrom kako bi ona mogla da ga ošiša. Pre posete njegova sestra, koja inače radi u frizerskom salonu, uradila je test na kovid-19 i bila je negativna. Takođe je pre dolaska bila tri do četiri dana u samoizolaciji kako bi porodica bila sigurna da nije zaražena.

Njegova majka, s druge strane, nije puno izlazila tokom pandemije. Tokom te posete, koja je trajala oko 40 minuta, svi su nosili maske i nisu se grlili. Majka je dodatno, iz mere opreza, sedela pored otvorenog prozora.

Dan nakon posete, sestra je dobila simptome kovida-19, a Džozef i majka su takođe počeli da se osećaju loše.

Kerol Bruno je primljena u bolnicu na Dan zahvalnosti, ali je iste nedelje otpuštena jer je stanje počelo da joj se popravlja. Međutim, uskoro se vratila u bolnicu gde su je stavili na respirator. Tada se razboleo i njen suprug, koji je završio u bolnici otprilike dve nedelje nakon Dana zahvalnosti.

Kerol je preminula dan nakon što je njen suprug stavljen na respirator. Majk je umro devet dana kasnije, dva dana pre Božića.

- Teši me to što moj otac nije znao da je mama preminula - rekao je Džozef Bruno.

Video: Kamala Haris primila Moderna vakcinu pred kamerama: Ovo je bilo lako

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    30. decembar 2020 | 17:52

    Ako su skoro 60 godina u braku znaci da su imali preko 80 sigurno

  • MP

    30. decembar 2020 | 16:18

    Ah ti respiratori, nepoznavanje tehničkih karakteristika, potreba pacijenta, žurba (prebukiranost bolnica...). Tužno.

  • Ezra

    30. decembar 2020 | 21:53

    Pa i ove vakcine, primis prvu pa cekas cetri meseca pa drugu pa posle tri meseca moze a ne mora da se pojave antitela, u medjuvremenu pazis da se be zarazis, e ako se pojave antitela mozes da se razbolis jer vajcina ne stiti samo ublazava tok bilesti, aki se be razbolis imunitet tri traje sedam dana, ko je ovde lud a ko je zbunjen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA