≫ 

U Strazburu zapaljeno 60 automobila tokom novogodišnje noći

Da bi se zaustavio običaj paljenja automobila tokom praznika zabranjeno je parkiranje u nekoliko ulica i stambenih područja

  • 6
Zapaljeni automobil, kola, vozilo, auto, vatra Foto: Tanjug/AP

Najmanje 60 automobila izgorelo je tokom novogodišnje noći u Strazburu uprkos policijskom satu koji je na snazi od 20 sati, piše Le Figaro. Uhapšeno je nekoliko osoba.

Iz policije su saopštili da je situacija bolja nego ranijih godina, kao i da je broj zapaljenih vozila manji.

Prošlogodišnju proslavu Nove godine obeležili su celonoćni nemiri u kojima je povređeno nekoliko osoba i izgorelo je 220 automobila.

Da bi se zaustavio običaj paljenja automobila tokom praznika zabranjeno je parkiranje u nekoliko ulica i stambenih područja, te je nekoliko besplatnih parkinga s nadzorom dostupno građanima do 2. januara.

Iz policije su uoči Nove godine kazali da su preduzeli sve što je u njihovoj moći kako ne bi dopustili da se ponovi scenario iz prošle godine. Ipak, stroge mere i veliki broj policajaca na ulicama nije sprečio vandale u njihovom pohodu.

Video: Spektakularnim vatrometom iznad Burdž Kalife, i Dubai je zakoračio u 2021. godinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    1. januar 2021 | 08:35

    ОБИЧАЈ ПАЉЕЊА АУТОМОБИЛА ЗА ПРАЗНИК ! ? И онда кажу да смо ми на Балкану примитивни а сво зло долази са запада ... хомосексуализам, истополни бракови, усавајање деце од стране особа девијантног и изопаченог понашања, наркоманија ( легализовање марихуане и представљање уживања те врсте опијата као рекреацију) изазивање ратова које представљају као ширење мира и демократије ...

  • Paljevina

    1. januar 2021 | 09:50

    Haha, situacija je bolja sa 60 zapaljenih auta!i mi se onda žalim kako je kod nas loše sve. Pa evo centar evropske kulture ,al super je prošlo samo 60 ih je izgorelo

  • nikolas

    1. januar 2021 | 08:48

    NAROD -MLAD SVET JE OGORCEN NA EU BIROKRATIJU I TEROR BANAKA !!! NAROD JE SVE BEDNIJI I SVE SE TEZE ZIVI DOK SE DRUGI ENORMNO BOGATE-ELITA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA