≫ 

Pas seo na bebu i ugušio je, otac plakao lekarima u slušalicu moleći za pomoć

Potreseni otac iz Ohaja je vikao u slušalicu: "Moje dete ne diše, molim vas pomozite mi"

  • 5
Ruka, beba Foto-ilustracija: pixabay.com

Beba stara četiri meseca preminula je najverovatnije od posledica gušenja nakon što je porodični pas seo na nju. Tragedija se dogodila u novogodišnjoj noći u jednoj porodičnoj kući u Ohaju.

Mala Rajlin je bila na krevetu kada je kućni ljubimac seo na nju, a otac je molio lekare Hitne pomoći da odmah dođu kada je shvatio da beba ne diše, prenosi Metro.

- Ne diše, moja devojčica ne diše. Molim vas pomozite mi... Pas je seo na nju - čulo se kako otac govori lekarima Hitne pomoći.

Komšije nesrećne porodice su u šoku zbog tragedije i kažu da se nadaju da će pas biti uklonjen iz kuće, kako slučajno ne bi još nekog povredio.

Telo nesrećne devojčice je poslato na obdukciju kako bi bio ustanovljen tačan uzrok smrti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cile

    4. januar 2021 | 16:36

    Nikada mi nisu bili jasni ti ljudi koji čuvaju pse i mačke po kućama. Izvor zaraze. Smrde kuća puna dlaka i mokraće. Pišaju gde stignu. Kod takvih ni kafu ne možeš popiti od smrada. Parkovi puni fekalija. Ako čuvaš brate van kuće u kućicu ko ima dvoriste. Ako ne mani se. Ne glumite gospodu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA