Tramp najavio demonstracije za 6. januar u Vašingtonu: Poručio da će biti "divlje"

Tramp je pozvao sve preko Tvitera da dođu na protest

  • 16
Donald Trump, Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Na dan kada bi američki Kongres trebalo da potvrdi Bajdenovu izbornu pobedu, odlazeći predsednik Donald Tramp najavio je demonstracije u Vašingtonu.

Prema planu organizatora, protesti bi trebalo da krenu od Vašingtonskog obeliska, da se kreću preko Trga Slobode do kongresnog zdanja na Kapitol Hilu, prenosi CNBC.

- Obezbedićemo mirno održavanje protesta i nasilje neće biti tolerisano - izjavio je novopostavljeni načelnik policije Vašingtona Robert Konti u intervjuu za dnevnik Vašington poust.

Jedan od razloga za strepnju od nasilja tokom okupljanja Trampovih pristalica jeste poruka koju je aktuelni predsednik uputio preko Tvitera, pozivajući sve koji ga podržavaju da dođu na protest koji je nazivao "Stop krađi" uz najavu da će demonstracije "biti divlje".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija CH

    4. januar 2021 | 16:21

    To Trampe legendo, pad kabale je poceo, idemoooooooooooo!!!

  • nikolas

    4. januar 2021 | 16:29

    ZA TRAMPA DO POBEDE !!!

  • Marko Predator

    4. januar 2021 | 17:05

    U jednom trenutku svet će se promeniti zauvek! 3 svetski rat može da počne upravo iz amerike pa zar 2 nije počeo iz Nacističke Njemačke?! To će biti prvo protesti jedno par dana sa apsolutnim krvoprolićem i lomljavom i krađom onda će se pridružiti razne naoružane grupe i paravojne jedinice koje će izazvati takvu pucnjavu kakvu planeta zemlja ne pamti od 2 svetskog rata!!! Biće eksplozije novog soja KORONA virusa koji je isto delo stvoreno od čoveče ruke!!! I sledi nam karantin na duži period kakav nismo mogli da zamislimo!!! Tramp,Bajden će naterati narod na sukobe na rasno verskoj osnovi na ulicama amerike!!! I uskoro sledi novi soj KORONA virusa!!! Umetničko delo stvoreno direktno od đavola Laboratorije!!! Isus Hristos je jasno rekao u bibliju Da će mnogi doći i prevariti nas govoriti kako su oni proroci i vidovnjaci i lažni doktori i lažni spasitelji i prevariti nas debelo!!! Bil Gejts i ostale kompanije finansiraju Zaprašivanje iz aviona!!! Gde hoće vakcinu i eksplozije KORONA virusa tu zapraše!!! SDO te drogira svaki dan! Ne prokletu vakcinu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA