Fotografija potpredsednice SAD na naslovnoj strani Voga izazvala buru: Nepoštovanje, izbeljena je

Neki navode da fotka izgleda kao domaći koji je urađen pred sam čas i da pokazuje nepoštovanje

  • 7
Kamala Harris Foto: Profimedia

Naslovna strana februarskog izdanja magazina "Vog" na kojoj je izabrana potpredsednica SAD Kamala Haris izazvala je pravu buru na društvenim mrežama. Kritičari kažu da magazin nije ispoštovao novu potpredsednicu jer joj je izbelio lice i obuo joj "konvers" patike. 

Naslovna strana se pojavila na Tviteru i prikazuje Harisovu, prvu potpredsednicu SAD obojene boje kože, u crnom sakou, beloj majici, tamnim pantalonama i crnim patikama, navodi Dejli mejl. Desetine fanova se odmah javilo navodeći da je ova naslovna strana niskog kvaliteta u odnosu na uobičajene stilske standarde popularnog magazina.

Potpredsednica se nije oglašavala, ali je novinarka Jašar Ali tvrdila na Tviteru da je njen tim uradio i drugu fotografiju, na kojoj Kamala Haris nosi svetlo plavi komplet. Nekoliko sati kasnije "Vog" je objavio i drugu fotografiju na koju je Alijeva mislila, a koju je Kamala Haris odobrila.

- To je fotografija za naslovnu stranu oko koje su se složili tim potpredsednice i urednica Ana Vintur... to je standardno za modne magazine - napisala je Jašar Ali.

Mnogi korisnici društvenih mreža pitali su se da li je fotografija prava govoreći da je kvalitet same fotografije i stajling ispod svakog kriterijuma za vodeći američki modni magazin. Neki navode da fotka izgleda kao domaći koji je urađen pred sam čas i da pokazuje nepoštovanje.

Video: Kemale Haris: Trudiću se da budem potpredsednik kakav je Džo bio predsedniku Obami

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 000

    10. januar 2021 | 23:16

    Na sve lici samo na zenu ne . Rugoba Boze sacuvaj i ona ce sutra krojiti buducnost celog sveta. STRASNO I ZALOSNO ali nicija nije gorela do zore.

  • Gogi

    10. januar 2021 | 22:31

    Dobro upamtite ovo lice!

  • teorija zavere

    11. januar 2021 | 08:40

    Opa, pocela marketing kampanja za prvu predsednicu amerike!? Ishlapeli Bajden nece dugo biti predsednik...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA