Novi detalji Kristinine smrti: Oglasio se muškarac sa kojim je viđena kako se ljubi

Porodica žrtve traži da se uradi još jedna obdukcija

  • 2
Christine Angelica Dacera Kristin Dasera, Foto: Instagram/xtinedacera

Stjuardesa Kristin Dasera (23) pronađena je mrtva u kadi hotelske sobe na Filipinima posle proslave Nove godine, a 11 osoba uhapšeno je zbog sumnje da je ona žrtva silovanja i ubistva.

Nadzorne kamere zabeležile su da se Kristina ljubila sa jednim muškarcem neposredno pred ubistva, a on je posle hapšenja ispričao policiji šta se desilo. Reč je o 23-godišnjem Valentinu Rozalesu koji je snimljen kako je ljubi u hotelu, javljaju lokalni mediji, a prenosi "News.com.au".

Na snimku se vidi kako par tumara hodnikm, kuca na vrata jedne od soba i tom prilikom se ljube. Međutim, Valentino tvrdi da je Kristin inicirala poljubac, a na snimku se vidi kako je on nežno odguruje od sebe.

- Pokušavao sam da otvorim vrata. Pritisnuo sam zvonce, a onda me je zgrabila. Pozvonio sam, ali sam je izbegalo - kazao je Rozales policiji, za koga se sumnja da je učestvovao u ubistvu stjuardese.

Jedan od prijatelja žrtve, koji je takođe bio na novogodišnjoj žurci sa njom, kazao je za “GMA News Online” da nije bilo neuobičajeno da ljubi prijatelje kada popije.

Trojica od 11 uhapšenih muškaraca u međuvremenu su pušteni na slobodu. Lokalno tužilaštvo saopštilo je da za sada nema dovoljno dokaza da je Kristin “seksualno napadnuta ili silovana”.

Policija je ranije objavila da su pronađene ogrebotine kao i ostaci sperme na njenim genitalijama, a telo je bilo pokriveno posekotinama i modricama. Autopsija je utvrdila da je uzrok smrti aneurizam aorte.

Međutim, porodica traži da se uradi još jedna obdukcija, pošto tvrde da je prva bila nekompletna. Advokat Daserovih kaže da oni veruju da je Kristin bila drogirana, a zatim zlostavljana pre smrti.

Porodica žrtve tvrdi da se Kristin u nekoliko navrata žalila da sumnja da joj je neko sipao nešto u piće tokom proslava Nove godine.

- Verujemo da je aneurizam izazvao napad neposredno pre njene smrti - kazao je advokat porodice žrtve Brik Rejes, prenosi "Inquirer".

Video: Kao pušteni sa lanca: Oboleli od korone pobegli iz zatvora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA