Bekstvo iz zatvora pomoću čaršava: Kalifornija traga za šestoricom opasnih zatvorenika

Zvaničnici iz policije upozorili su javnost da ih treba smatrati "naoružanim i opasnim", a jedan od njih je čak i optužen za ubistvo

  • 5
Robijaši Foto: Facebook/Merced County Sheriff's Office

Šest zatvorenika u bekstvu je nakon što su tokom vikenda pobegli iz zatvora u Kaliforniji. Iz objekta su provalili uz pomoć improvizovanog užeta, a na desetine istražitelja sada traga za njima, piše BBC.

Zvaničnici iz policije upozorili su javnost da ih treba smatrati "naoružanim i opasnim", a jedan od njih je čak i optužen za ubistvo.

Do bekstva je došlo kasno u subotu uveče, izjavio je šerif okruga Mersd Vernon Vornke. On kaže kako se smatra da su se zatvorenici došli do krova zgrade, a onda su za bekstvo iskoristili platnene čaršave. Stražari su postali svesni šta se dogodilo tek narednog jutra.

Među zatvorenicima su Fabijan Kruz Roman (22), koji je optužen za ubistvo i Andres Nunjez Rodrigez (21), te Gabrijel Fransis Koronado (19) optuženi za pokušaj ubistva.

- Oni će pokušati da pobegnu iz ovog kraja, verujem, što je pre moguće - rekao je šerif.

Video: Dok se policija mislila kako da ga ubaci u kombi on pobegao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • co

    11. januar 2021 | 18:31

    Kako da ih poznamo kada sada svi nose maske?

  • Faca

    11. januar 2021 | 17:54

    A face sve latino američke, pružis im dozvolu za ulazak u državu a oni onda kriminal i droga. Sve to treba oduzeti drzavljanstvo i noga u dupe odakle si došao

  • Lejla

    11. januar 2021 | 18:42

    Tačno vidim i ovi će kod nas pobjeć'...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA