≫ 

Detalji masovnog ubistva u Indijanapolisu: Cela porodica pronađena mrtva, policija traga za ubicama

Jedna osoba je povređena, a policija veruje da je ranjena u pucnjavi u kojoj je pet osoba, uključujući trudnicu, ubijeno

  • 0

Pet osoba, uključujući i trudnicu, ubijeno je u nedelju u kući u Indijanapolisu u onome što izgleda kao ciljani napad, rekao je šef policije, dodajući da je "masovno ubistvo" drugačija "vrsta zla".

Žrtve su identifikovane kao majka Kezi Čajlds (42) i otac Rejmond Čajlds Junior (42). Oni su pronađeni mrtvi pored sina Elajdže (18) i ćerke Rite (13), prenosi Daily mail.

Peta žrtva je trudnica Kjara Hokins (19), čija je nerođena beba takođe umrla.

Fatalnu pucnjavu otkrila je policija koja je oko 4 sata ujutro dobila prijavu o licu pogođenom na severoistočnoj strani grada i prvo je otkrila maloletnog muškarca sa ranama od vatrenog oružja, potvrdili su iz policije.

Maloletnik, koji nije identifikovan, odveden je u bolnicu u kritičnom stanju.

Dok su službenici istraživali upucanog maloletnika, oko 4:40 ujutro dobili su informacije koje su ih odvele do obližnje kuće. Unutra su pronašli pet mrtvih osoba sa prostrelnim ranama.

Policija za sada nije nikoga uhapsila zbog masovnog ubistva.

Međutim, policija se nada da će upucani maloletnik preživeti i veruje da je ranjen u pucnjavi u kojoj je ubijeno pet osoba, pored nerođenog deteta.

Šef IMPD-a Randal Tejlor rekao je da policija veruje da smrtonosna pucnjava nije bila slučajna, već da je reč o ciljanom napadu koji je izveo napadač ili napadači.

Video: Nova pucnjava u SAD: Policajac upucao Afroamerikanca koji je izvadio i držao telefon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA