Tragedija u Džordžiji: Šest osoba preminulo nakon curenja tečnog azota

Pet osoba umrlo je na licu mesta kada je došlo do akcidenta u fabrici u malom gradu Gejnsvil, dok je jedna osoba preminula u bolnici

  • 0
Džordžija nesreća

Foto: Tanjug/AP

Najmanje šest ljudi danas je izgubilo život dok je više njih hospitalizovano nakon što je došlo do curenja tečnog azota u jednom pogonu za pakovanje hrane na severoistoku Džordžije, saopštile su zdravstvene vlasti te američke savezne države.

Kako javlja AP, pet osoba umrlo je na licu mesta kada je došlo do akcidenta u fabrici u malom gradu Gejnsvil, dok je jedna osoba preminula u bolnici.

Do curenja tečnog azota došlo je u 10 sati po lokalnom vremenu, nakon čega su na lice mesta došli vatrogasci koji su zatekli mnoge zaposlene kako napuštaju objekat, od kojih su neki imali vidljive povrede.

Najmanje četiri vatrogasca su povređena i prevezena u bolnicu u Gejnsvilu, saopšteno je iz lokalne vatrogasne službe.

AP dodaje da je više zaposlenih iz fabrike došlo do bolnice u Gejnsvilu kako bi im se ukazala pomoć, ali da za sada nije poznato koliko su ozboiljne njihove povrede.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA