≫ 

Napadač zapucao, trudna majka se bacila preko sina da ga zaštiti: Neverovatan snimak iz Brazila

Na sreću niko od gostiju nije povređen

  • 0

U jednom restoranu brze hrane u Brazilu došlo je do pucnjave kada je napadač otvorio vatru, zbog čega su gosti počeli da beže, a jedna trudna majka snimljena je kako telom štiti sina, bacivši se preko njega.

Do incidenta je došlo u nedelju uveče dok je Rafaela Dantas sa suprugom i prijateljima bila na večeri, prenosi Daily mail.

Dantas, koja je u šestom mesecu trudnoće, rekla je za lokalne medije kako je prvobitno mislila da se dvojica osumnjičenih svađaju sa jednom mušterijom, pre nego što se bacila na četvorogodišnjeg sina kako bi ga zaštitila.

Na snimku sa nadzorne kamere vidi se kako osumnjičeni ne dozvoljavaju paru da napusti restoran, a onda kažu da je u pitanju pljačka.

Jedan od napadača upire pištolj u goste, dok se jedan od gostiju baca na njegovog pomoćnika, pokušavajući da ga zaustavi.

Na snimku se vidi i kako se Dantas baca na sina i oboje leže na podu, dok ga ona grli i štiti, plašeći se za njegov život.

Jedan od napadača u tom trenutku trči ka njenom stolu, uzima dva telefona i beži sa lica mesta.

- Bio je to trenutak terora, nešto što nismo očekivali da će se ikada desiti. Prva reakcija je bila impulsivna - rekla je trudnica.

Na sreću, niko od gostiju nije povređen tokom pljačke.

Policija još uvek nije nikoga uhapsila.

Video: Zid se srušio na pešake: Majka sa dva deteta jedva izvukla živu glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA