Poslednji trenuci života: Devojčica se snimala za TikTok, posle nekoliko minuta bila je mrtva

Njena majka zahteva da zna šta se desilo između poslednjeg snimka za TikTok i njenog ubistva u hotelskoj sobi

  • 4
Kalecia Williams tiktok snimak ubistvo Atlanta Printskrin: TikTok

Na srceparajućem snimku vidi se kako tinejdžerku iz Džorždije neko iznenada prekida dok se snima za TikTok, samo nekoliko trenutaka pre nego što je ubijena, rekla je njena porodica.

Kalisija "Pinki" Vilijams (16) snimala se kako igra u hotelskoj sobi u Atlanti prošle godine na Božić, dok je trebalo da bude na zabavi pod nadzorom, rekla je njena porodica za Fox 5.

Međutim, u njenom poslednjem klipu, snimljenom malo posle ponoći, izgleda kao da je Kalisija iznenađena i brzo gasi kameru dok neko ulazi u sobu, prenosi New York Post.

- Šta se dogodilo nakon što je snimila poslednji video za TikTok u 00:02 i umrla u 00:23? Potrebni su mi odgovori - pitala je njena majka Ejpril Smit.

Tinejdžer, čije ime nije saopšteno jer je maloletan, od tada je optužen za krivično delo ubistvo, kao i za težak napad, nesmotreno ponašanje i posedovanje vatrenog oružja.

Istražitelji su dvoje tinejdžera opisali kao "poznanike" i rekli su da su bili jedini u hotelskoj sobi u vreme pucnjave.

Međutim, porodica tinejdžerke kaže da želi više optužbi u ovom slučaju - uključujući i optužnicu protiv roditelja koji je rezervisao hotelsku sobu, a porodica ubijene tinejdžerke je mislila da je ona bila na zabavi u Airbnb-u.

- Ona je odgovorna za dobijanje hotelske sobe za ove maloletnike. Hotelska soba je bila na njeno ime, pa osećam da bi i ona trebalo da odgovara za smrt moje ćerke - rekla je njena majka.

Za sada nije poznato koji je roditelj rezervisao hotelsku sobu i kakav je njen odnos sa Vilijams.

Neutešna majka je dodala kako je trebalo osam sati da je obaveste o smrti ćerke, a poziv je primila od mrtvačnice, a ne od policije.

Video: Masovno ubistvo u SAD: Ubijeno pet osoba, istraga u toku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Odliveni mozak

    29. januar 2021 | 15:44

    Sta ce dete samo u sobi? U hotelu? Ovde ce roditelji pored svoje bede da dobiju i robiju... Dete do 12 godine ne sme samo kod kuce... Dete pd 16 ne sme bez nadzora na ulicu...

  • Sonda

    30. januar 2021 | 03:26

    Zabraniti tik tok, ubilo je twerkovanje, ljubomorni dečko, bam bam... Amerika beton hala,ciganija kao i svuda. Tražili ste, e pa ne ide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA