Muž navodno pretio da će je ubiti i njome nahraniti pse: Ona ga ubila i sad je čeka doživotna robija

Prema pisanju medija, Melek je tvrdila da ju je suprug silovao na dan ubistva i da joj je pretio nožem

  • 9
Ubistvo, Turska Foto: Printscreen/Youtube/ Habertürk TV

Turkinji, koja tvrdi da je bila mučena, silovana i da joj je prećeno nožem, preti doživotna robija zbog ubistva supruga, prenose svetski mediji.

Melek Ipek (31) tvrdi da je u samoodbrani ubila supruga Ramazana Ipeka (36) tako što je uspela da se domogne njegove puške u porodičnoj kući u Antaliji i upucala ga.

Njeni branioci ističu da je ubijeni pretio njihovoj deci i njoj, te da je delala u samoodbrani. Lokalni portal "Sabah", pozivajući se na navode optužnice, ističe da je Ramazan ranije tog dana tukao nagu suprugu, koja je posle satima bila vezana lisicama.

Tog 8. januara kada je Ipek ubijen, on je navodno rekao da će ubiti sebe i dvoje dece, stoji u optužnici.

Kako prenosi News.com.au, u peticiji podrške objavljenoj na portalu Change.org se tvrdi da je majka dvoje dece mesecima bila zlostavljanja od strane njenog muža, te da je pretrpela povrede. U tom tekstu navodi se da joj je navodno rekao "da će je ubiti i nahraniti psima koji će je raskomadati i da niko neće moći da nađe njen trag".

Prema pisanju medija, Melek je tvrdila da ju je suprug silovao na dan ubistva i da joj je pretio nožem.

Međutim, tužilaštvo je predložio sudu da odbije navode da je branila decu i sebe, te da bude optužena za ubistvo. Takođe, tužilac traži doživotnu kaznu za 31-godišnju ženu.

Kako stoji u optužnici, par se posvađao 8. januara, kada je muž navodno vezao lisicima Melek, tukao je i otišao od kuće. Kada se posle nekoliko sati vratio, zatekao je 31-godišnju ženu, koja je i dalje imala na sebi lisice, ali je u ruci držala njegovu pušku.

Njih dvoje su se posvađali, a Melek je zatim upucala muža i pozvala Hitnu pomoć. Na lice mesta je stigla ekipa Hitne pomoći, koja je zatekla 31-godišnju ženu golu i u lisicama.

Policija je obavila razgovor sa majkom dvoje dece u bolnici, a zatim ju je odvela u pritvor. Deca bračnog para, stara sedam i devet godina, smeštena su kod rođaka.

Video: Ubijen turski diplomata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    4. februar 2021 | 12:59

    odmah osloboditi zenu!

  • Salamander

    4. februar 2021 | 14:06

    Da joj verujemo I neverujemo pametna put pod noge I ode od muza ubitstvo je najgore resenje nista ona nije od njega bolje prosla

  • zac

    4. februar 2021 | 23:04

    U svakom slucaju u Turskoj zene imaju mnogo manja prava od muskaraca,to me nista ne cudi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA