• 2

Megan Markl dobila spor protiv britanskog tabloida: Objavili njena privatna pisma ocu

Sudija je stava da je trebalo da pisma ostanu privatna

  • 2
Megan Markl, The Mail on Sunday

Foto: Profimedia, Wikimedia

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, dobila je danas spor protiv lista "Mejl on sandej" zbog objavljivanja privatnih pisama, ručno pisanih, njenom ocu Tomasu Marklu, preneo je Independent.

Sudija Varbi je presudio u korist vojvotkinje, a odluku je obrazložio činjenicom da "sadržaj pisma mora da ostane privatan".

- Nameće se zaključak da obelodanjivanje pisama nije bilo neophodno, niti je služilo ičemu. Gledano u celini, obelodanjivanja su bila prekomerna i stoga nezakonita - rekao je sudija.

Markl: Bol zbog objavljivanja pisama je veoma dubok

Megan Markl je izjavila da je bol koji su joj prouzrokovali list "Mejl on sandej" i njegov izdavač bio vrlo dubok, nakon što je dobila spor zbog objavljivanja privatnih pisama.

- Posle dve duge godine vođenja parnice, zahvalna sam sudovima što su doneli presudu da su Asošiejted njuzpejpers i Mejl on sandej odgovorni za njihovu ilegalnu i dehumanizacijsku praksu - rekla je Markl, prenosi Rojters.

Ona je ukazala na to da ove taktike i one njihovih sestrinskih publikacija "Mejl onlajn" i "Dejli mejl" nisu nove, kao i da se "predugo dešavaju bez posledica".

- Šteta koju su naneli i koju i dalje čine je dubinska - rekla je ona, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maya

    Po meni jako lepa zena, fina, otmena i uvek dama. E sad i druge imaju pare pa izgledaju kao k...ve , moje licno misljenje

  • Перагеније

    Англосексонски спорт - ми објавимо, силно ошишамо овце, казне нас па и ти добијеш део... Овце су за шишање!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima