≫ 

Snimak sa mesta zločina gde je ubijena Srpkinja: Policijska traka oko zgrade, istraga se nastavlja

U stanu je u trenutku tragedije bila i dvogodišnja ćerkica žrtve, a prema rečima policije kantona Cirih, dete je smešteno u odgovarajuću ustanovu

  • 3
Srpkinja ubistvo Švajcarska

Printskrin: Youtube/ BRK News

Srpkinja J. S. (32) ubijena je u utorak popodne u Vinterturu u Švajcarskoj, a policija je privela državljanina Srbije (76) zbog sumnje da je počinio ovaj zločin. Švajcarski mediji objavili su i snimak sa mesta zločina.

Na njemu se vidi policija koja je policijskom trakom ogradila stambenu zgradu u kojoj je došlo do ubistva.

Nadležni su satima pretraživali mesto zločina, a istraga još uvek traje.

Motiv ubistva i dalje nije poznat, a kako su iz švajcarske policije potvrdili za Telegraf.rs, i dalje se intenzivno radi na rasvetljavanju svih detalja ovog zločina.

Da podsetimo, u utorak popodne pucano je na državljanku Srbije, a hitne službe pronašle su njeno telo u stambenoj zgradi nakon dojave. Policija je na licu mesta zatekla i muškarca (76), takođe državljanina Srbije, koji je uhapšen kao osumnjičeni.

U stanu je u trenutku tragedije bila i dvogodišnja ćerkica žrtve, a prema rečima policije kantona Cirih, dete je smešteno u odgovarajuću ustanovu.

Nakon užasnog zločina, oglasio se i otac ubijene Srpkinje, koji je za švajcarske medije rekao da je njegova ćerka pokušavala da se razvede od supruga.

Cirih policija, vozilo, ubistvo Srpkinje

Foto: Kantonpolizei Zurick

- Imala je probleme u braku i želela je da se razvede od supruga, koji se trenutno nalazi u Srbiji - rekao je otac i dodao da je suprug J. S. bio nasilan prema njoj.

Prema njegovim rečima, dvoje starije dece trenutno je sa ocem u Srbiji, a on pokušava na sve načine da ih vrati u Švajcarsku što pre.

Otac Srpkinje tvrdi da je čovek koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio njegovu ćerku rođak njegovog zeta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    17. februar 2021 | 14:02

    Jadno dete zar zbog monstruma da odrasta bez majke gde mu je srce bilo.

  • Miki

    17. februar 2021 | 13:58

    Ma da Muz bio nasilan?vec osudili Muza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA